Problémy s .dll
Zdravím,
chtěl bych vás poprosit o pomoc s mým problémem. Mám nový ntb. Nainstaloval jsem win7 64bit, pak všechny přiložené ovladače. Ale po nainstalování jakékoliv hry mi to hlásí problém s dll. Teď například engine_x86:rwdi.dll. Ale není to první. Je to už tak desátý problém. Kdykoli jeden stáhnu a opravím, tak se objeví zase další problém. Zkoušel jsem ze stránek dll-files stáhnout registrybooster, ale ten mi akorát řekl, že mám nějakých 200 chyb v registrech. 50 opravil free, ale se zbytkem už nic, protože nemám premium.
Nevíte jak opravit tyto knihovny?
Předem díky
Iselor
chtěl bych vás poprosit o pomoc s mým problémem. Mám nový ntb. Nainstaloval jsem win7 64bit, pak všechny přiložené ovladače. Ale po nainstalování jakékoliv hry mi to hlásí problém s dll. Teď například engine_x86:rwdi.dll. Ale není to první. Je to už tak desátý problém. Kdykoli jeden stáhnu a opravím, tak se objeví zase další problém. Zkoušel jsem ze stránek dll-files stáhnout registrybooster, ale ten mi akorát řekl, že mám nějakých 200 chyb v registrech. 50 opravil free, ale se zbytkem už nic, protože nemám premium.
Nevíte jak opravit tyto knihovny?
Předem díky
Iselor
Nezapomínej, že spousta starších aplikací a her může mít v 64bit. systému problémy s během jednoduše proto, že v době jejich vydání 64bit. systémy neexistovali.
Instaloval jsi DirectX? (standardně neni nainstalovaný, musí se doinstalovávat, i když většina her ho asi instaluje pokud není).
Btw. ty hry jsou koupený? Protože např. zmínku o rwdi.dll jsem našel akorát v souvislosti s torrenty a cracky.
Btw. ty hry jsou koupený? Protože např. zmínku o rwdi.dll jsem našel akorát v souvislosti s torrenty a cracky.
Co je to za ntb?
Jsi si jistý, že máš korektně nainstalovány veškeré potřebné ovladače + jak psal Dojigiri - direkty, atd?
Jsi si jistý, že máš korektně nainstalovány veškeré potřebné ovladače + jak psal Dojigiri - direkty, atd?
Ntb je to asus k53s verze s core i5 a nvidia geforce GT540M 2gb. Jinak ovladače jsem nainstaloval všechny a directx také, ale zkusím je odinstalovat a nainstalovat všechno znovu. Jinak hra s chybou rwdi není koupená, takže u ní možná bude chyba v cracku, ale u ostatních to hází jiné chyby. Ať už je legální či ne, takže vyzkouším reinstal těch ovladačů.
[quote=Iselor;475912]Ntb je to asus k53s verze s core i5 a nvidia geforce GT540M 2gb. Jinak ovladače jsem nainstaloval všechny a directx také, ale zkusím je odinstalovat a nainstalovat všechno znovu. Jinak hra s chybou rwdi není koupená, takže u ní možná bude chyba v cracku, ale u ostatních to hází jiné chyby. Ať už je legální či ne, takže vyzkouším reinstal těch ovladačů.[/quote]
Přečti si prosím pravidla :rules. Takže jestli ti blbou cracknuté hry, tak nás tu s tím prosím neobtěžuj
Přečti si prosím pravidla :rules. Takže jestli ti blbou cracknuté hry, tak nás tu s tím prosím neobtěžuj