Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 57

Téma: itx skrin

  1. #1

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    Ahoj,
    vsiml jsem si, ze se z trhu uplne ztratily itx skrine s externimi psu, resp. ze uz vyber neni, co byval. Mohli byste mi pls doporucit skrin s pasivnim napajenim, ktera by utahla i3 2105 + dvd mechaniku + hdd?
    Dekuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    CoolerMaster TC-100 (aka KISS)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    CoolerMaster TC-100 (aka KISS)
    realisticky, pls:
    1. ten zdroj neutahne popsanou sestavu
    2. neni v nabidkach beznych shopu
    3. nejaku lidskou cenu muj limit je cca 2k kc vcetne zdroje - to jsem neuvedl, takze moje chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    spis me padla to oka EUROCASE mini-ITX 850.
    Neni to sice zadny krasavec, ale svuj ucel by splnit mohla...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Já jednu kupoval v HTCine, součástí byl 85w externí zdroj (interní DC-DC 85w, externí AC-DC 120w) Možná to byla nějaká akce, nicméně v minulosti jsem se s tou samou skříní setkal pod značkou Impactics taktéž se zdrojem. i3 by měl zvládnou levou zadní
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Já jednu kupoval v HTCine, součástí byl 85w externí zdroj (interní DC-DC 85w, externí AC-DC 120w) Možná to byla nějaká akce, nicméně v minulosti jsem se s tou samou skříní setkal pod značkou Impactics taktéž se zdrojem. i3 by měl zvládnou levou zadní
    ja se na to divam na aukru, protoze jejich stranky jsou prozatim nefunkcni. Nicmene pokud to dobre chapu, tak to vychazi:
    - skrin C3LH - 2300 Kc
    - chladici system 890 Kc
    - napajeci adapter 1690 Kc

    Secteno a podtrzeno pouze za skrin a zdroj to dava 4880 Kc a to veru neni levne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Já chladící systém nekupoval, pasiv jsem měl už na desce takže nebyl důvod. Bral jsem to hlavně kvůli tomu, že se mi nechtělo shánět v každém obchodě něco (600,- bych dal jen za poštu). Cenově mě to přišlo ok - moc skříní 85w zdrojem prostě není (60w se sehnat dá celkem v klidu http://www.alphacool.cz/produkt/Nest...ml?arg1=010221 ale toho bych se už docela bál - cpu má psáno maximálně 65w takže rezerva tam není žádná navíc nikde není psáno co je ten zdroj vlastně zač )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Já chladící systém nekupoval, pasiv jsem měl už na desce takže nebyl důvod. Bral jsem to hlavně kvůli tomu, že se mi nechtělo shánět v každém obchodě něco (600,- bych dal jen za poštu). Cenově mě to přišlo ok - moc skříní 85w zdrojem prostě není (60w se sehnat dá celkem v klidu http://www.alphacool.cz/produkt/Nest...ml?arg1=010221 ale toho bych se už docela bál - cpu má psáno maximálně 65w takže rezerva tam není žádná navíc nikde není psáno co je ten zdroj vlastně zač )
    tak tahle skrin ale vypada naprosto paradne... kdybych tak vedel, jestli Intel Pentiu?m G620T utahne full hd video, tak nevaham
    Zatim u me vitezi tahle krabicka - neni to sice zadny extra krasavec, ale je tam alespon ta vykonova rezerva...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Fullhd by pro dva procesory na 2.2GHz neměl být problém i za předpokladu, že nepojede H.264 akcelerace (kterou má integrovaná 2000 psanou) Jediné čeho bych se obával je 24p playback
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,044

    akasa crypto vesa, je v 60 i 80W verzi. Ta silnější cca 1800Kč.
    Je tam sice malej větráček, ale uchladí se to, když ho dáš pryč a na bočnici strčíš scythe slip stream slim. je to na slim mechaniku a 2.5' HDD a vejde se to tam na čestné slovo. Sám tam mám Asus E35M1-I Deluxe. Ale ITX deska s 1155 + chladičem scythe Kozuti (má jen 4cm) by se tam MOHLA vejít (tím netvrdím, že tak skutečně bude).

    Pokud nejde o pidirozměry, přemýšlel bych o této Lian-Li, měla by se dát sehnat za nějakých 2.5k...
    http://www.avadirect.com/product_det...asp?PRID=18924
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMAG0129.jpg 
Zobrazení: 747 
Velikost: 944.6 KB 
ID: 23206  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Fullhd by pro dva procesory na 2.2GHz neměl být problém i za předpokladu, že nepojede H.264 akcelerace (kterou má integrovaná 2000 psanou) Jediné čeho bych se obával je 24p playback
    to jsem prave myslel, ze u procesoru nemusis resit, ze to je zalezitost pouze hw akcelerace...? Z toho duvodu bych rad mel akceleraci vyplou a nechal to resit pouze cpu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,044

    Ale proč?
    když to necháš počítat grafiku (byť tu integrovanou v CPU), tak to bude počítat daleko efektivněji, než CPU. Tímpádem to CPU bude daleko méně využité -> bude míň topit -> nižší otáčky -> nižší hlučnost během přehrávání...

    Těch 2.2 ber jen jako pojistku, kdyby něco nechtělo jet akcelerovaně. Vypínat to je ale IMHO blbost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od alfah4ns Zobrazit příspěvek
    Ale proč?
    když to necháš počítat grafiku (byť tu integrovanou v CPU), tak to bude počítat daleko efektivněji, než CPU. Tímpádem to CPU bude daleko méně využité -> bude míň topit -> nižší otáčky -> nižší hlučnost během přehrávání...

    Těch 2.2 ber jen jako pojistku, kdyby něco nechtělo jet akcelerovaně. Vypínat to je ale IMHO blbost.
    Za nromalnich okolnosti by to blbost byla. Problem ale je, ze HD 2000 a HD 3000 neumi 23.976fps, coz je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak zase ikdyby to neakcelerovalo a mělo to pálit na těch maximálně možných 35w (nezapoměň že je to papírový údaj, klidně můžeš mít kousek, který bude topit méně) tak se neboj, že nepřehraješ film - softwarových řešení jsou stovky (ffdshow - pulldown)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    pho pho je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Tak zase ikdyby to neakcelerovalo a mělo to pálit na těch maximálně možných 35w (nezapoměň že je to papírový údaj, klidně můžeš mít kousek, který bude topit méně) tak se neboj, že nepřehraješ film - softwarových řešení jsou stovky (ffdshow - pulldown)
    jj, to je fajn - je ale nejaky kvalitativni rozdil mezi akcelerovanou a neakcelerovanou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tichá skříň?
    Od Digis v sekci Skříně
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 13-04-2009, 19:42
  2. Skříň do 3 000,-
    Od Stoupa07 v sekci Skříně
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 06-01-2009, 21:54
  3. skřín se zdrojem
    Od Dave93 v sekci Skříně
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 21:35
  4. jakou skřiň
    Od NooB_cz v sekci Skříně
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-09-2008, 23:59