Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nahradit stávající nebo přidat

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    165

    Ahojte
    Jelikož mi občas moje 4GB RAM http://www.alza.cz/patriot-4gb-kit-d...es-d134701.htm nestačí chtěl bych pořídit 8GB kit http://www.alza.cz/patriot-8gb-kit-d...on-d258223.htm
    hledal jsem spíš kvuli tomu jestli bych mohl použít (kdyby byly) i s těmi co mám,nebo je dát samostatně,případně dát uplně jiné. Ten kit 8GB je na stejný frekvenci i se stejným časováním takže jsem myslel že bych tam ty moduly nechal všechny.
    Díky za názory a rady


    MB:ASUS M4A89GTD PRO/USB3
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jdi do nich, společně budou fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    165

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Jdi do nich, společně budou fungovat.
    Tak to je přesně to co jsem chtěl číst
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    165

    Tak jsem tu zpět,RAM dodané tak bych chtěl požádat o zkouknutí výpisu z CPU-Z
    V BIOSu jsem nastavoval časování 7-7-7-20 2T přikládám screeny


    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No ty paměti jedou parádně, nastavený je to dobře. Při jakym napětí, zvedal si na to doporučené 1.7V?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    165

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    No ty paměti jedou parádně, nastavený je to dobře. Při jakym napětí, zvedal si na to doporučené 1.7V?
    ne ne na napětí jsem vůbec nešahal a jak si to tak vybavuju tak snad ani nebyla možnost napětí měnit asi bych musel něco přepnout na manual ale do toho se mi nějak moc nechtělo
    časování jsem měnil podle nastavení který už jsem tady jednou probíral bo defaultně je deska nastaví na 9-9-9-27

    myslíš že by jim to vyšší napětí pomohlo? nebo to mám nechat jak to je? jinak až bude restart tak kouknu do BIOSu jaký tam je
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No pro jistotu bych zkusil nějaký zátěžový test, nebo přímo test na paměti. Pokud to nebude házet chyby, tak je zbytečné jim přidávat.
    Každopádně dle specifikací na 7-7-7-20 a 1333Mhz maj mít 1,7V (jeden z těch kitů to má v SPD viz ty tvoje screenshoty). Tobě běží na 1240Mhz tak asi proto jim stačí i 1,5V
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    165

    pustil jsem MemTest+86 bez deseti minut 10 hodin a všechno v poho,takže to asi nechám nastavený jak to je
    díky za připomínky a rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Přidat grafickou kartu nebo ne?
    Od Ipanema v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2014, 11:19
  2. Cim nahradit 8800gt
    Od lumiror v sekci Grafické karty
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-08-2013, 18:04
  3. Upgrade audia k PC, stávající KRK RP6 G2
    Od xxxstalkerx v sekci Audio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2013, 17:46
  4. DDR2: Přidat nebo vyměnit ddr2 2db 800mhz.
    Od petr28 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 23-03-2011, 14:14
  5. Radeony: Čím nahradit ATI 1950Pro?
    Od interfernet422 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-08-2010, 15:18