Dobrý den,
chci si koupit tablet, prošla jsem toho hodně, ale nenašla jsem, co by mi vyhovovalo. A protože určitě neznám všechno, prosím o rady nebo tipy :-)
Tablet by měl splňovat následující kritéria (řazeno dle důležitosti):
- čtečka e-knih
- sledování TV přes externí TV tuner (ASUS), tzn. alespoň 1 normální USB port a pokud bude OS Android, tak verze min. 3 (to už je první kámen úrazu, 2 to prý ještě neumí)
- GPS pro aktivní využití navigace (prostě tablet na přístrojovou desku a hurá na cesty :-)
- na velikosti nezáleží, cena do cca 12 tis (+-), ale pokud by bylo něco úplně ideální, klidně připlatim :-)
- váha: samotný tablet do cca 750 g; pokud by šlo o nějaký zajímavý netbook/mininotebook, tak cca 1,5 kg. Ovšem pokud by to měl být minintb, tak už bych tam chtěla i DVD mechaniku (když už těžší, tak ať na tom můžu taky koukat na filmy a ne tahat 2 různé krámy)
- předpokládané využití: zábava na cestách (na práci mám jiné hračky :-)
- kdyby to mělo samostatný slot na vložení SIM (ne všude, kde se pohybuju, je wi-fi), bylo by to fajn, ale pokud ne, dá se to řešit opět přes klasické USB, takže to by byla spíš taková třešniča na dortu :-)
Napadá vás něco? Nějaký tip?
Docela mne zaujal ASUS Transformer, ale samotný tablet nemá to USB a komplet ntb zase nemá DVD. Ale ani jiným podobným variantním řešením se nevyhýbám, třeba o nich jen nevím. Díky za rady :-)