Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 91

Téma: Pokec o PC za 250tis a serveru za 250tis

  1. #31
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    Pokud víte, jaký je rozdíl mezi ESX a ESXi, tak proč plácáte takové hlouposti jako že ten rozdíl je UEFI ? Plácáte uplné hlouposti a když Vám to člověk vyvrátí tak okamžitě otočíte o 180 stupňů a řeknete že to přeci víte a že o to vůbec nešlo. To je argumentace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Právě, že rozdíl mezi placenou a komerční verzí je mj. i v podpoře UEFI (viz. můj příspěvek ze včerejšího 22:51), a vy jste se ho slepě chytil aniž byste věděl.

    Holt nezbývá než počkat až vyjde ta hra a počkat na tu magickou optimalizaci multigpu jak se to s ní vlastně má. Do té doby mě nezbyde nic než v tu pohádku věřit (přičemž dnes pro ATI škálování moc prim nehraje, jak jistě víte)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    Aha, rozdíl mezi placenou a komerční verzí...není náhodou placená verze = komerční verze ? Vy si pletete dojmy a pojmy...

    A když už, tak UEFI pro některé desky podporuje od verze 4.1 jak ESX, tak ESXi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Neřešte blbosti (opět jdete po tom, jestli hrubka nebo ne), ale to co jsem po vás chtěl už včera:

    1. Příspěvek, kde osočuji tazatele (pro mě zatím bez toho působíš jako prolhanej šmejd než seriózní obchodník)
    2. Název enginu, případně odkaz na test

    Narozdíl od vás chci dva body a z toho jeden od včerejšího bezdůvodného vašeho napadání.

    edit: A ty pohádky co tu vyprávíš jsou někde na úrovni DD Stacha - opravdu si myslíš, že ti žeru tu kravinu, že je engine optimalizovaný na multigpu a ještě k tomu na dvě dvouprocoserový atiny? Neprovádí se optimalizace až na konci vývoje? Není ti stále divné, že všichni kromě této firmy (alespoň podle tvého tvrzení) mají enginy odladěné pouze na jednu kartu a jeden chip a SLI profily řeší až později? (nemluvě o Croossfiru, který přichází zpravidla o měsíce později). Prostě MaWa řekl a tak i bude
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 17-10-2011 v 12:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    Aha, takže Vy napíšete, že zákazník je idiot, protože chce placenou verzi ESX jen proto, že dle Vás potřebuje UEFI, na to já Vám napíšu, že plácáte hlouposti a nějaké UEFI je mu uplně ukradené, načež Vy my napíšete, že řeším nesmysly a že moc dobře vím, jak to myslíte. Můžete se tedy konkrétně vyjádřit, jak to s tou podporou UEFI pro ESX myslíte ? nebo opět to zahrajete do autu a KONKRÉTNÍ informaci z Vás nevydoluju ?

    ad 1) Hned ten první v tomhle tématu. Samozřejmě teď budete zase vykládat jak jsem zase něco nepochopil a bla bla bla...kecy v kleci...
    ad 2) Vzhledem k tomu, že je to ve vývoji tak asi žádný test není, že ? Ale to je bohužel přesně to, co potřebujete slyšet, abyste si dál mohl mlít svou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zahrajeme do autu, přesně ve vašem stylu - vy byste přece měl vědět o konkrétní featuře, kterou zákazník vyžadoval, tu si já přece nemohu vycucat z prstu

    1. Kde je slovo idiot?
    2. Vývojář přeci ví a moc dobře (taktéž jsem byl vývojářem a už jen v malém týmu, kde rozhodně nikdo neměl stejné stroje bylo vidět na čem engine běží rychleji nebo bez chyb)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    Ano, já vím proč chtěl zákazník dvě dvoujádrové grafiky a snažil jsem se Vám to i vysvětlit. Nechcete to pochopit, tak to holt nechápejte, Vaše věc...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jasné, to už psal. Já bych chtěl vědět co máte v ruce abyste mohl říct - vidíš, tady s tímhle to má o 5fps míň než tady s tímhle. Ne, nic takového neexistuje To samé v případě ESX a ESXi - nedokázal jste to obhájit už ani v té recenzi a nechal jste tam příspěvky bez odpovědi (že by opět náhodou?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    A mohu vědět, proč já bych Vám měl něco dokazovat ? Vy jste to PC koupil ? Zákazníkovi jsem dal jasně na výběr, můžeme tam dát dvě 590ky nebo dvě 6990. Oni řekli, chceme tam dvě 6990, máme engine lépe optimalizovaný na ATI. Oni s tím enginem dělají x let každý den, ale Vy přesto víte, že by jel lépe na Quadru, i když jste ten engine nikdy neviděl, gratuluji.

    Co jsem nedokázal obhájit v té vaší kauze ESX vs ESXi ? Povídejte...opravdu mě to zajímá, protože zatím tu plácáte hlouposti jen Vy. Já jsem Vám dal přímo odkaz na tabulku s rozdíly, ta Vám nestačí ? Nechcete to ještě přeložit, abyste byl spokojený ? Nechcete zase zákazníkovi vysvětlit jaký je blbec, že radši nekoupil něco jiného za 2x vyšší cenu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ale tabulka přeci nic nevypovídá o tom co jste tvrdil - tedy, že zákazník chtěl ESX kvůli feature, ale už jste nedokázal konkrétně řici kvůli které (zároveň jste mě pak žádal o něco konkrétního )

    Jinak vám přijde fakt, že optimalizace pro 4 gpu reálná když čas potvrdil, že je tomu většinou naopak? (nebudem tu rozebírat detaily typu rozpůlení VRAM mezi jednotlivé chipy protože jeden cip nemůže sahat do části VRAM druhého chipu atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    Chtěli to kvůli KickStart, Active Directory a hlavně Service Console...jo a taky kvůli modularitě patchů. Spokojen ?

    A ta optimalizace - vzhledem k tomu, že jsem na vlastní oči viděl, jak s jednou kartou trvalo renderování jedné scény 2x déle než to samé se dvěma kartama, tak ano, věřím tomu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ano spokojen (KickStart prvozují na jaké platformě? *nix nebo dokonce čistokrevné Amize?)

    Jasné - takže viděl, ale akorát radeony... BTW engine mají propojený nejspíš s nějakým 3dstudiem (nebo podobným programem zprostředkujícím 3d objekty a jejich začlenění do herního enginu), že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    Opravdu myslíte, že si budu pamatovat jaký SW jsem u jednoho z mnoha zákazníků někdy před 4mi měsíci viděl spuštěný ? Ne, opravdu nepamatuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jasně - viděl jste tam něco, co nedokážete rozumně vysvětlit, bláboly o krutopřísné optimalizaci pro multigpu navzdory všem možným omezením si příště vykládejte někomu, kdo v životě nevyvíjel žádný engine nebo někomu kdo pro tyhle firmy nestaví pc (a vem jed na to, že i hudebník ví, co přesně potřebuje). Nezbývá tedy doufat, že ta firmu tu hru vydá a pak se sem vrátit

    Jinak s pamětí na tom opravdu extra dobře nebudete - viz včerejší vzpomenutí si po více než půl dni na to, že zákazník měl taková omezení, která nic jiného než jste jim dodal vy nesplní. Trošku mi to připomíná tendr na policejní auta
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 17-10-2011 v 14:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,575

    Kde jsem si po půl dni na něco vzpomněl ? Odkaz na příspěvek prosím...

    Ne, já si to vysvětlit dovedu, jediný, kdo si to tady nedovede vysvětlit jste Vy...

    edit: mimochodem, běžel u toho na druhém monitoru i monitoring zátěže jednotlivých jader a budete se divit, všechny jely na 100%. Asi zázrak...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chyba serveru 500
    Od Benda00 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 16:55
  2. Battlefield Heroes - Obecny pokec
    Od cool.user v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 200
    Poslední příspěvek: 27-09-2009, 21:06
  3. Koupě nas serveru a hdd
    Od DeSur v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 16:54
  4. Jméno serveru
    Od radar v sekci Volná témata
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 18:23