Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Vysoké zatížení při vypalování ..pls HELP!!!

curtissek (77)|22.10.2011 13:39
Zdravím, mám problém s vypalovaním,vyzkoušel jsem už asi všechny edice Nera (7,8,9,10),no pokaždé když vypaluju třeba DVD (i s konverzi) to trvá příliš dlouho-cca 1,5-2,5hod.),zatížení PC je přitom vysoké a nemůžu u toho vlastně už nic dělat, no i tak je výsledek o ničem - mi to vypálí nekvalitně,strašně se to seká,no prostě hnus...už vážně newím kde může být chyba,prosím proto o radu,Děkuju moc....zasílam i report sestavy
Richmond (8084)|22.10.2011 13:53
Vlatně sis odpověděl(a) sám(a) - konverze = zatížení cpu a na dlouho. Jediným řešením je nastavení priority (buď přímo v Neru - jestli to umí nebo přes Správce úloh/procesů)
curtissek (77)|22.10.2011 13:56
[quote=Richmond;478023]Vlatně sis odpověděl(a) sám(a) - konverze = zatížení cpu a na dlouho. Jediným řešením je nastavení priority (buď přímo v Neru - jestli to umí nebo přes Správce úloh/procesů)
[/quote]

A vyřěším tím i tu kvalitu vypálení??
Richmond (8084)|22.10.2011 14:04
Pokud myslíš kvalitu související s vytížením cpu tak ano, ostatní ne. Jestli máš nastavenou komprimaci a zároveň vypalování na nesmyslnou rychlost tak ti nepomůže nic. Takhle se prostě nevypaluje ani nekomprimuje - jen to dělej hezky jedno po druhém ;)
hihinko (66)|26.10.2011 23:30
Toto zvyklo robit dakedy na starsich pc, ked bola napalovacka a zdrojovy pevny disk na jednom IDE kábli.