Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: červené pruhy na moniru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    14

    zdar lidi nesetkal se už někdo s tímto problémem???
    Zapnu pc najede mi to do windousu po chvilce se mi udělají na monitoru od zhora dolů červené tenke pruhy zhruba 5 cm od sebe. To zatím system jede. pak se jak kdyby zazrní nějaké misto na monitoru a comp se mi sekne. s myší jde hybat ale uplně se seka.

    Mám Win 7 32bit - odinstaloval jsem ovladač na grafiku restartoval a windous si naistaloval sám své ovladače......pak to asi tyden běželo bez problému, i hry jsem zkoušel hrát abych vyloučil že je to grafikou. Tak jsem myslel že to bylo ovladačema a včera jse mi problém objevil znova Zvláštní je že jak je hodnocení systému tak na grafice mi to ukazuje 1bod. ostatní mám kolem 5.

    Dík za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Karta a zdroj je???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ty čáry vapadají nějak takhle?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: lcd-ko-3.jpg 
Zobrazení: 391 
Velikost: 147.1 KB 
ID: 23265   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: lcd-ko-2.jpg 
Zobrazení: 305 
Velikost: 125.2 KB 
ID: 23266  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    14

    Karta 8800gts 320Mb a zdroj 450w flatron. Ty pruhy jsou stejné ale není jich tam tolik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkus stáhnout LiveCD Ubuntu, vypálit, nabootovat (zkusit Ubuntu bez instalace) a zkontroluj jestli se pruhy objeví. Možná bude zapotřebí ještě zapnout efekty (kvůli akceleraci přes grafiku - pravý čudl na ploše - efekty)

    Karta je vyčištěná/nepřehřívá se?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    14

    karta se nepřehřívá a aji jsem ji provizorně vyčistil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A test s Ubuntu dopadl jak? Místo Ubuntu můžeš použít klidně jiný systém, pokud máš na jiném disku. Ve zkratce jde o to, že se jiným os vyloučí chyba v ovladači (a se stejným rozlišením zase chyba v monitoru). Pokud by v jiném os bylo vše ok, stačilo by spustit nějakou online stránku s akcelerací (z hlavy mě napadá Tanki online, Quake live) jestli se to sekne nebo ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Karta je zralá na troubu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    No ještě bych nemaloval - ty fotky pocházejí z umpc kde byl špatný ovladač pro akcelerovanou grafiku (naštěstí, docela mě to vyděsilo ). Pokud by ta karta házela artefakty už i v biosu (text mode, 740x400px?) tak bych ho netrápil s jiným os a řeknu to samé BTW G80 chce trochu větší teplotu, GTX jsem pekl nadvakrát
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    14

    jo na druhem disku mám system taky ještě z dřívější doby a dělá mi to to samé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    14

    no kdyby to bylo monitorem tak by to dělalo i v nouzovém režimu? nebo ne???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Takže v nouzovém režimu je to OK?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    14

    no v nouzáku nejsou. Teďka jsem zkoušel druhej monitor a dělá to to samé. Ještě grafiku vyměním a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Když by karta naběhla v pořádku,tak zkus program na otestování ram Video Memory Stress Test,nebo něco podobného.Zajímavý je,že to chvíli běželo na těch MS ovladačích a pak znova?.
    Vrátit systém do bodu kdy to bylo OK si zkoušel?Drivery si měl nové?Staré si zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    14

    no ve správci zařízení mi to píše u grafiky (Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43) Ovladače jsem zkoušel i starší a nic se nezměnilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Canon MG5150-tiskne místo červené hnědou
    Od solsol v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-06-2014, 20:14
  2. Hnědé pruhy a zamrznuti PC
    Od Apophis66 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2014, 12:26
  3. pruhy na obrazovce
    Od KUBAJUBA v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 13:17
  4. Pruhy na obrazovce
    Od MooN v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 01-04-2009, 14:24
  5. Upozornění na závadné příspěvky, žluté a červené karty
    Od Karel Polívka v sekci Jste tu poprvé?
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-06-2007, 13:32