Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    Co chci upgradovat: Zdroj.

    Aktuální konfigurace: MB MSI 870-C45 1350,- http://eshop.kak.cz/zbozi/aaa266b-msi-870-c45/
    RAM 2x2GB Kingston 1600mhz ddr3 CL9 HYPERx Blu 625,- http://eshop.kak.cz/zbozi/acg017i-ki...dr3-cl9-hyper/
    GK GIGABYTE N550OC-1GI 2841,- http://eshop.kak.cz/zbozi/gav550-gig...gv-n550oc-1gi/
    CPU AMD Phenom II x4 965(125W) Black Edition 2754,- http://eshop.kak.cz/zbozi/aba969m-am...edition-hdz96/

    Další komentář:
    Utáhne to 500W zdroj nebo je potřeba větší, pujde toto reálně (fyzicky) složit dohromady ? Díky
    Popřípadě nějaké připomínky k sestavě, či vylepšení v této cenové relaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Sloyit to pujde, zdroj by mel stacit ... ALE slo by to poskladat mnohem lip a rozumneji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    Salamander: A můžu dostat návrh ?
    Naposledy upraveno uživatelem 1Respekt: 24-10-2011 v 21:31 Důvod: Upřesnění odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Myslím, že to utáhne i 400w
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Procesor vymen za 955 BE a u grafiky bych asi pridal tech par stovek na HD6850 nebo GTX460

    Zdroj bude urcite stacit 400W, kdyz vezmes neco aspon trosku kvalitniho (Seasonic, Corsair, Enermax ...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    Salamander: Aha, a ono to není tak, že čím vyšší číslo procesoru, tím vyšší frekvence, vyšší Cashe a tak dal? Jo a k tý sestavě, ještě tam budou dva hdd a jedna dvd-vypalovačka. Mam doma 500W od Gembird. A k tý grafice, já mam vybranou tuhle: http://eshop.kak.cz/zbozi/gav550-gig...gv-n550oc-1gi/ a to je GTX 550... Je to nahoře napsaný.
    Naposledy upraveno uživatelem 1Respekt: 25-10-2011 v 06:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Tedy cenový strop celé sestavy je???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    No cenový strop je mezi 7000-8000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Takle by to bylo přijatelný v poměru výkon/kvalita/cena,ale je to nad tvůj limit.Pak se to dá osekat,ale........
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    No jaky je rozdil teda mezi tim co jsi mi poslal a mezi tim co sem vybral ja? A zdroj mam gembird 5OOW...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Tak hlavně když už budeš mít cpu BE řady,tak tam mám v obou verzích CHLADIČ.Zdroj sice máš,ale na dlouhodobý provoz + OC bych ho vynechal a nahradil Seasonicem.V té první je S12II což je dost dobrý a tichý zdroj,grafiky Asus patří také k těm tišším a za daný peníz i kvalitní deska,lepší paměti.
    V té druhé variantě je to osekané na ůkor desky,"zdroje",grafiky....Pokud bys to chtěl srazit ještě níž,použij zdroj co máš doma a vynechej chladič
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Gembird ... to bude kvalita

    jinak na ten chladic by ses mohl zatim vykaslat a koupit ho dodatecne nekdy pozdeji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    Takze podle vás jsem to vybral uplně nesmyslně jo ??? A OC nemám v plánu, přijde mi to zbytečné na úkor životnosti, stávající PC sem vlastnil 6 let bez OC..
    Naposledy upraveno uživatelem 1Respekt: 26-10-2011 v 16:45 Důvod: Doplnění
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Uplne nesmyslne ne, ale slo to i lip
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    Jde mi hlavně o to, aby to bylo levný, celkem použitelný (což je) a taky že KaK Computers mam asi 50m od školy, takže dostupnost...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58