Půjde?
Ahoj. Mám originální cd s Xp Media Center edition (s origo štítkem na tento systém) a popravdě mě začínají pěkně štvát. Texty přeložené z 75% , neustálá přítomnost Media Centeru, anglické popisky při nouzovém režimu, navíc byl přidán k PC jako OEM takže zkušební verze programů, systém je na dvou CD atd. Pak mám originální CD s Xp Professional ale bez štítku. A právě jsme si všim že někde (např. v AIDA) se mi zobrazuje Media Center zobrazuje jako Professional. Vezme mi instalace Professionalu SP1 originální licenční kód Media Center Editionu? Díky.
Já myslím,že nee.Jsou to dva rozdílné systémy,záleží i na SP.To že nemáš nálepku k Prof je jedna věc,druhá že se bude chovat jako legální,pokud již není registrována(je-li také OEM).Ale podle mých zkušeností,když tam zavoláš že ti klekla deska nebo disk,tak ti to udělají
Zdravim mám za to ze to nepujde.Nezkousel jsem to ale,zkousel jsem ruzna aktivacni cisla a vzalo mi to vzdy jen ta verze OS pro ktery to cislo bylo urceno(krome 32b a 64b OS do kterych jde stejne cislo)tedy WinXP32b a WinXP64b je mozne pouzit 1cislo ale ne najednou viz EULA.Myslim ze tu jsou odbornici kteri to budou vedet.Jo a bavime se o origo. OS..Zdar a silu.
Tak jsme našel něco jinačího- otevřete cd tak ve složce I386 je text unattend a tam je uvedeno produkt key, máte s tím někdo zkušenosti? Já jsme tam to číslo opravdu našel ale nevím jestli bude fungovat. U warezu to tam napsáno není. U origa ano.