Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: .

Hlasujících
0. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • proto

    0 0%
  • protoze

    0 0%
Hlasování s více možnostmi
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: zapojení Grafické karty MSI n280GTX 1gb

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Btw kolik ten zdroj stál? .. Seasonic OEM 500W má 2x6pin pro grafiky, je minimálně o 2 třídy kvalitnější a stojí 1200.. tak jestli by nestálo za to ten šrot vrátit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    nevím jjak se dát fotku ..jiank za ten zdroj cche 400 ještě jsem nic nedával bylo by fajn kdyby stači lten co mám a co si myslíte o té grafice?2000 kč není moc ne?¨Měním ji za Gforce 512 9600GT tu prodávám na aukru..

    foto..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC02264.jpg 
Zobrazení: 102 
Velikost: 2.93 MB 
ID: 23387  
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 27-10-2011 v 20:37
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No jestli je ten 400W zdroj podobné kvality, tak tu 280 určitě neutáhne.

    400kč je asi tak odpovídající. Sestavu utáhne, takže pokud nejsou prachy navíc, bude muset stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    speed:ten 400W to byl nějakej neznačkovej ještě horší ,takže aby jsme to ukončili koupím tu redukci a mělo by to jet..jestli jo díky za pomoc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    400kč je asi tak odpovídající. Sestavu utáhne, takže pokud nejsou prachy navíc, bude muset stačit.
    A vieme zbytok zostavy?

    236W (gtx 280) + cpu + zbytok ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    Core 2 duo E6550,2gb ,2gb ram,nyní gforce n9600gt 512,1tb,Gygabite GA-EP41UD3L,LCD ACER P235h

    Ramky hodlám dokoupit a chci ještě nějakej Quad..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nechci tě strašit, ale ten zdroj smrdí ve spojení s GTX280 průserem. Klidně se může stát, že skončíš úplně bez PC.

    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 27-10-2011 v 21:07 Důvod: Doplněn graf spotřeby.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    R24:Proč myslíš,že je nějakej neznačkovej?2000 litry za corsair nebo seasonic to je na mě dost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Levnej Quad do 775 neseženeš..

    Je pak otázka, jestli nestačí současná grafika i zdroj.. a pak koupit celej PC, aby to nebrzdil procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od mdmatroxx Zobrazit příspěvek
    R24:Proč myslíš,že je nějakej neznačkovej?2000 litry za corsair nebo seasonic to je na mě dost...
    no, ale zvaz, jestli se ti vic vyplati investice do zdroje, nebo do celeho PC az to shori ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    Takže nakonec 600 watt zdroj viz foto je slabej na 280 gtx?Jenom abych věděl ,a popřemýšlím co dál...tak jse mmyslel ,že vyřeším redukci a bude to ok..a nakonec je v háji i zdroj ..na houby
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    600W je dost, ale problem je se znackou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nj, ono není 600W jako 600W. U zdroje je potřeba sledovat při koupi řadu parametrů.

    Nevím jak dnes, ale zdroje Redstar, se kterými jsem se setkal v minulosti, byly nebezpečné šunty.

    Prostě kup nový rozumný zdroj, který ti bude sloužit i po případném upgrade PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No já osobně si myslim, že i když ten zdroj je shit, tak to utáhne. Ale výhra to rozhodně neni (na 12V má jen 30A, což je stejně jako 430W Seasonic S12.. jen pro srovnání jakej reálnej výkon ten "600W" zdroj má).

    Nejlepší by bylo koupit zdroj nový, nebo se na celou výměnu grafiky vykašlat (když to stejně bude brzdit CPU)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    Tak já to dělám postupně....nemám zas takovej rozpočet ,abych se zbalil a šel pro nové pc i když tady toto mě docela stačí...zdroj nechám jaký je ,ale co v nejlbižší době koupím nějakej lepší a cpu taky ..takže všechno postupně....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Grafické karty: Zapojeni grafik do SLI
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-05-2014, 14:26
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-03-2014, 19:27
  3. Grafické karty: zapojení grafiky
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-12-2009, 17:44
  4. Grafické karty: Zapojení do SLI
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-10-2009, 18:29