Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: .

Hlasujících
0. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • proto

    0 0%
  • protoze

    0 0%
Hlasování s více možnostmi
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: zapojení Grafické karty MSI n280GTX 1gb

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    Chtěl bych se zeptat zakoupil jsem MSI n280GTX 1gb a nejde mě to napojit zdroj mám 600W,tak by to mělo stačit,ale nemám ten 8 pin konektor ze zdroje chci se zeptat jestli nevíte ,jak to zapojit nebo jestli je nějaká redukce.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Napiš jaký máš zdroj. Mrknem co tam je za konektory a co musíš sehnat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    A co mas za zdroj? ten konektor by mel mit ... nebo by redukce mela byt aspon jako prislusenstvi ke karte.
    Pripadne se da zakoupit tady http://www.krup.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=3076
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    Zdroj mám Redstar -LC-B6ATX koupil jsem ji od kamoša za 2 litry njic k tomu nemám ,takže ovladače sio stáhnu a ted ten konektor nebo tak

    To bude asi ta redukce co jste mi poslali doufám ,že to povalí...
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 27-10-2011 v 19:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jinak grafice stačí 2x6pin.

    K tomu zdroji se nedá sehnat rozumný info, jaký konektory tam pro grafiku máš. 1x6pin?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    No ten zdroj nebude asi žádná sláva ,ale stačit by měl pro grafiku tam mám 2 druhy konektorů je tam ten 6 pin to tam mám na zdroji a pak ten 8 pin - oba dva kabely do grafiky musí být zapojený...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Na tvojom mieste by som pozdravoval kámoša, vrátil mu zdroj (on tebe peniažky) a šup-šup do obchodu .... za dva litry máš kvalitný, nový zdroj (námatkou napr. S12II-620W a podobne)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    dva litry dal za grafiku..

    No jeden konektor je 6 pin a druhý je 6+2 pin a z toho stačí zapojeno 6 pin (ty 2 bejt nemusí).
    Tvůj zdroj má jen 1x6pin? Pak potřebuješ tu redukci molex -> 6pin.
    Pokud má 2x6pin tak neni problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    Tak zas jde o penize měl jsem do dneška zdroj 400 W a sehnal dnes 600 W kvůli té kartě a 2000 litry za zdroj je na mě moc jestli pomůže ta redukce tak by to mělo být ok..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    dva litry dal za grafiku..
    ...Zdroj mám Redstar -LC-B6ATX koupil jsem ji od kamoša za 2 litry
    nj som to zle pochopil

    Konektory zo zdroja sú takéto, ten 8-pin sa dá (mal by sa dať) rozdeliť
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    speedsnail:no já tam mám 1x6pin pak 2x4pin ,ale kdyz jse mto tam zkousel nacpat ,tak to nešlo a ty 2x4pin jsem zkousel dát dohromady (napojit k sobě) a stejně to tam nešlo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ty 2x 4 pin jsou do základní desky.. ty nejsou do grafiky (jak vypadá 6+2 do grafiky máš od robkyho). To je nemáš zapojene?

    Do grafiky budeš muset sehnat tu redukci. Kámoš co ti prodal grafiku by ji měl mít, je standardně v balení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    Robky:no tozdělit jde ten 8 pin na 2x4 pin ne ja kje na obrazku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od mdmatroxx Zobrazit příspěvek
    speedsnail:no já tam mám 1x6pin pak 2x4pin ,ale kdyz jse mto tam zkousel nacpat ,tak to nešlo a ty 2x4pin jsem zkousel dát dohromady (napojit k sobě) a stejně to tam nešlo..
    ee, ten 2x4-pin patrí do dosky (EPS12V)

    Pokiaľ má zdroj len jeden 6-pin, budeš musieť použiť spomínanú redukciu ...

    Mohol by si nám tu napísať špecifikácie tvojho zdroja (zo štítku na zdroji) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    13

    speed:tak to máš asi pravdu,že to nebude do grafiky ,tak jse mto zkoušel když jse mneměl do te grafikyjinak známej k tomu nic nemá měl to v šuplíku takže se koupi redukce a mělo by to být ok?6+2 tam vubec nemám..

    zdroj vyfotim moment díky za pomoc
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 27-10-2011 v 20:30
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Grafické karty: Zapojeni grafik do SLI
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-05-2014, 14:26
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-03-2014, 19:27
  3. Grafické karty: zapojení grafiky
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-12-2009, 17:44
  4. Grafické karty: Zapojení do SLI
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-10-2009, 18:29