Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém - sluchátka

Dotázek (2)|1.11.2011 10:31
Dobrý den všem,
mám tady už delší dobu takový problém, když zapojím sluchátka do předního panelu pc, slyším místy až nesnesitelný šum a pískot - chápu, že ty čelní panely jsou často "marné", ale pokud zapojím sluchátka do zadního panelu, tak mi hrajou divně - levé sluchátko se chová jako pravé a naopak, v nastavení Realtek HD se nedá nic udělat, i při testu zvuků se chovají opačně, vypadá to tak, že na sluchátka je přední panel nepoužitelný, ale právě tam realtek rozeznává hw jako sluchátka, přičemž u připojení do zadního panelu jsou sluchátka rozpoznány jako reproduktory. Například u hraní online her je toto docela nepříjemné, když na vás jde někdo zprava a vy to slyšíte, jakoby šel zleva ... nevíte, jak by se to dalo vyřešit? Sluchátka mám Steelseries Steelsound 4H ... Děkuji všem předem za odpověď
digdaf (134)|5.11.2011 20:37
Možná se to blbost, ale kámošoví se stalo něco podobné s reproduktory, hráli divně, jakoby rozladěně, opačně a podobně, po hraní si s ekvalizéry nic... Nakonec zjistil, že v nějakém SW (tuším něco od GB) měl zaplou funkci karaoke :D Tak to zkontroluj... :)