skládání pc - restarty
zdravim, skladam 1. pc a mam mensi problem...
sestava: deska Intel Whitesbe?rg BLKDP55WB, cpu core i3 540, ram 2gb a-data 1333mhz, vga geforce 9800 (zkousena i 6200), zdroj seasonic 500w.
komponenty KROME desky, procesoru a ramky jsou testovany a funkcni. deska neni nova, byla pouzita v jine sestave. je vizualne neposkozena.
po zapnuti zdroje PC automaticky zapne, ovsem monitor je ve standby a nic se nedeje. vetracky se porad toci, ale dle zvuku, jaky vydavaji, mi pripada, jako by se sestava stale dokola restartovala v cca 3 sekundovych intervalech...
napady? pripadne diky moc
sestava: deska Intel Whitesbe?rg BLKDP55WB, cpu core i3 540, ram 2gb a-data 1333mhz, vga geforce 9800 (zkousena i 6200), zdroj seasonic 500w.
komponenty KROME desky, procesoru a ramky jsou testovany a funkcni. deska neni nova, byla pouzita v jine sestave. je vizualne neposkozena.
po zapnuti zdroje PC automaticky zapne, ovsem monitor je ve standby a nic se nedeje. vetracky se porad toci, ale dle zvuku, jaky vydavaji, mi pripada, jako by se sestava stale dokola restartovala v cca 3 sekundovych intervalech...
napady? pripadne diky moc
Ne všechny kombinace I3-540 a DP55WB korektně spolupracují. Podrobnosti najdeš v této tabulce.
deska je kompatibilni s cpu ale ma stary bios. takze jestli to dobre chapu tak potrebuju sehnat nejaky cpu ktery pojede se starou verzi biosu abych ho mohl updatovat
super.. zajdu k sousedum, jestli nahodou nemaji na pujceni procesor do tyhle desky s timhle biosem :-/ melo me napadnout predem, ze by v tomhle mohl byt problem. diky
zkusil jsem ten i3-540 v kamaradove funkcni desce (asus p7p55d pro, vse kompatibilni) a ledka signalizovala chybu v cpu ((napajeni a cpu fan urcite zapojeny spravne...))
mohl byt procesor nejak poskozen predchozim zapojenim do desky neznameho stavu s nekompatibilnim biosem??
mohl byt procesor nejak poskozen predchozim zapojenim do desky neznameho stavu s nekompatibilnim biosem??