Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    16

    Co chci upgradovat: Herní výkon(ZD,CPU,Grafarna,Ram a Zdroj)

    Aktuální konfigurace: CPU: Intel Core 2 duo E4400
    ZD:ASrock conroe 1333-d667
    RAM: DDR2 2GB
    Zdroj (350W) a GK nestojí ani za zmínku

    Další komentář:
    moje představa je taková aby to rozjelo nejnovější hry v poho (BF3,RAGE,MW3)
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0110WV010WXU01

    ta GK by možná stačila http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007K0BX50IZHE

    ale nechám si rád poradit, THX all
    Naposledy upraveno uživatelem burne: 07-11-2011 v 16:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    mas spatnej odkaz na kosik ...

    a grafika by stacit mela, ale radsi bych snad vzal ten model od Asusu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    16

    tak odkaz je teď správný tak ještě jednou bych se chtěl zeptat jestli se to nebude nejak spomalovat mezi sebou, prostě jestli to rozjedu vpoho.Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, mozna bych zainvestoval do nejake kvalitnejsi desky (pripadne pameti), zdroj by stacil i kolem 450W, jinak se mi to zda vcelku OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    No, mozna bych zainvestoval do nejake kvalitnejsi desky (pripadne pameti), zdroj by stacil i kolem 450W, jinak se mi to zda vcelku OK
    Pod to se podepíšu (ta deska nemá lautr nic, paměti určitě s agresivnějším časováním, grafiku asi ne GB - měly dost problémů s regulací ventilátorů, snad to byl i tenhle typ)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    ........ snad to byl i tenhle typ)

    Jj,zas má na sobě poctivý kus chladiče a kdyby se sundal plast s větráčky .....Namontoval jeden 12cm větráček.....Ale padla by záruka,navíc je to OC edice.
    Spíš bych pohledal nějakou s ref.takty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    16
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Mno deska nic moc (ořezaný chipset, trochu bordel s porty při AHCI režimu, radši bych vzal tohle ikdyž to také není ideál), ale pořád lepší než MSI (ta má ten bordel vždy + prakticky nulová možnost regulace otáček + ATI chipset vždy nevýhodou a klidně mě kamenujte )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Tak zrovna u MSI desek co jsem dával byla regulace perfektní (pěkně od 500 otáček plynule až do maxima), ale ASUS co jsem objednával před týdnem není schopnej regulovat pod 2000 (beru regulaci přes BIOS pomocí profilů - je to pro lidi, které nezajímá regulace přes speedfan a chtěj to co nejjednodušeji)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zřejmě jsi dělal něco špatně, protože mě normálně regulují desky od Asusu perfektně (CHA_FAN2 = Scythe SY1225SL 12HPPVC, max rpm tuším 2.500rpm). Je fakt, že třeba Sabertooth měl v jedné verzi problém, kdy nefungovala regulace vůbec (ani na CPU), ale po flashnutí nového opět funkční (podotýkám, že deska byla kupována jako novinka)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Zřejmě jsi dělal něco špatně, protože mě normálně regulují desky od Asusu perfektně (CHA_FAN2 = Scythe SY1225SL 12HPPVC, max rpm tuším 2.500rpm). Je fakt, že třeba Sabertooth měl v jedné verzi problém, kdy nefungovala regulace vůbec (ani na CPU), ale po flashnutí nového opět funkční (podotýkám, že deska byla kupována jako novinka)
    Nastavit obyčejnou regulaci větráku opravdu umím ... jen mě nenapadlo flashovat biosu kvůli otáčkám - holt to budou mít trochu hlučnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ten bug je popsaný u verze biosu, já měl to štěstí, že jsem desku kupoval brzo takže jsem jí dostal s prvním biosem. Mimochodem asi si nerozumíme ve slovech. Pefetní regulace je pro mě ROG série (čili co čidlo + výstup na fan, to vstup na externí teploměr...)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58