Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

problem s videom

pikina24 (79)|10.11.2011 14:14
Ahojte mam taky problem.Takze ide oto ze som odinstaloval nejakych par programov na stahovanie videii z internetu.Po odinstalovani programov sa mi stala taka vec,viem ze to nieje chyba ale ked kliknem pravym tlacidlom mysi na hociktore video a dam ze vlastnosti a dalej na suhrn tak tam mam napisane ze : Pre vybraty zdroj(zdroje)nie su k dispozicii suhrnne vlastnosti.Takze ide oto ze pred odinstalovanim programov mi to islo,vzdy ked som klikol na vlastnosti tak mi pekne vypisovalo sirku vysku pixele,cas zvukovej stopy mp3 atd.Preinstaloval som aj kodeky a videoprehravace a vsetko co sa dalo v spojeni s videom ale nic nepomohlo.Prosim poradte v com moze byt hacik.Dakujem.
Richmond (8084)|10.11.2011 15:15
Nahoď konkrétní url videa...

Předpokládám, že jsi si nevzal mojí radu ohledně stažení videa a narval jsi do počítače kde co, že? Tady bych určitě zvolil odinstalaci přes Revo Unninstaller (ten dokáže mazat registry a všechny související soubory) + následně celý systém vyčistit CCleanerem (+ zkontrolovat programy po startu jestli tam nějaká mrška nezůstala schovaná). Nebylo by od věci celé to ještě projet Malwarebyte's Anti-Malwarem
r34ktor (7477)|10.11.2011 18:48
Vidím to na problém někde v OS.

Proveď kontrolu integrity systémových souborů (sfc /scannow).
pikina24 (79)|11.11.2011 07:52
[quote=Richmond;481198]Nahoď konkrétní url videa...

Předpokládám, že jsi si nevzal mojí radu ohledně stažení videa a narval jsi do počítače kde co, že? Tady bych určitě zvolil odinstalaci přes Revo Unninstaller (ten dokáže mazat registry a všechny související soubory) + následně celý systém vyčistit CCleanerem (+ zkontrolovat programy po startu jestli tam nějaká mrška nezůstala schovaná). Nebylo by od věci celé to ještě projet Malwarebyte's Anti-Malwarem[/quote]

asi si ma zle pochopil nejde o videa na internete ale o stiahnute filmy v pocitaci.
pikina24 (79)|11.11.2011 08:57
a uz to ide ,odinstaloval som program fraps na ktory som zabudol.
Richmond (8084)|11.11.2011 13:25
Ano takže byla vina ve FRAPSu, který mám na 4 pc a s podobným problémem jsem se nesetkal (možná protože s tímhle nemá vůbec nic společného protože nijak nezasahuje do kodeků, natožpak aby ti rozhasil DivX/MKV kodeky, který v sobě ani nemá) :rolleyes: