Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: záloha

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    Ahoj, prosím o radu... koupil jsem si notebook s windows 7 a nebylo k němu dvd. Po prvním nastavení systému mi to nabídlo jestli ho chcu zalohovat, ale ja to nějak odklikl (že to udelám až potom), ale ted nevím, kde to zálohovaní OS mám najít. Nasel jsem jenom v zálohování a obnovení jak zálohovat soubory a složky, ale ne jak OS. Předem dík za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    123

    Ahoj, záleží na výrobci ntb. Vyvolání menu pro vytvoření recovery dvd je popsáno např. TADY
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    ja mám HP. Už jsem to našel. Mám tam na výběr: vytvořit bitovou kopii systému a nebo vytvořit disk pro opravu systému. Ta bitová kopie je jak jsem pochopil záloha úplně všeho na disku a právě mi to ukazuje že by mohla potrebovat přes 100Gb což nevim kam bych to uložil. Nelze prostě nějak zalohovat jen OS? Aby se to potom vešlo třeba jenom na 1 nebo 2 DVD a abych tím pak mohl přeinstalova windows. Nebo jestli ten disk pro tu opravu stačí pro případné řešení ňáké poruchy. Předem dík za rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,107

    Citace Původně odesláno od Beeda Zobrazit příspěvek
    ja mám HP
    V tom pripade tam mas program HP Backup and Recovery Manager, ktery tvorbu techto medii umozni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    no ja vím, ale mam tam navýběr mezi vytvorením bitove kopie systému(což mi zalohuje úplně všecko a na to nemam nikde misto) a nebo disku na opravu systému. Já bych potreboval vedět jak zalohovat pouze windows na DVD abych ho potom mohl z toho DVD někdy přeinstalovat
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: z.png 
Zobrazení: 216 
Velikost: 113.4 KB 
ID: 23754  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,107

    To je ale obrazek z windowsiho Zalohovani..
    Ja myslel tento softik, uznej, ze vypada docela jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    aha tak to jsem si spletl, ale ten recovery manager jsem si už stáhl, nainstaloval, ale nejde mi spustit. Hned po instalaci mi to napsalo že je to špatně nainstalované a ať to přeinstaluju podle doporučeného nastavení což nepomohlo. Nevís čím by to mohlo být a jak bych to mohl případně vyřešit?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: zz.png 
Zobrazení: 149 
Velikost: 133.2 KB 
ID: 23761  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    O jaký model notebooku přesně jde (např. HP ProBook 4730s (A1G01ES#BCM))?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    HP ProBook 4530s
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Notebook vytvoření záložních disků nepodporuje. Recovery se provádí ze skrytého oddílu na disku (aktivace klávesou F11 během POSTu).

    Pokud disky vyloženě chceš, údajně je lze objednat přes servisní podporu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    14

    Ahoj, dobrý den,
    mám win 7 a nastaveno pravidelné zálohování každou neděli v 19:00.
    Začalo mi to hlásit, že na disku není dostatek místa.
    Tak jsem disk promazal a místa tam je dostatek, ale záloha se stále ze stejného důvodu nemůže dokončit. Víte někdo co s tím?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,107

    Promazaval jsi zdrojovy disk nebo cilovy? Jsou to doufam dva fyzicke disky - jinak plytvas casem a mistem.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Software: Záloha dat
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2014, 23:53
  2. Záloha celého HDD
    Od Benbow v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-10-2011, 17:37
  3. Záloha BIOSu
    Od Leon1464 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-09-2011, 14:31
  4. Záloha systému
    Od Honza23 v sekci OS Windows
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-01-2010, 15:37
  5. zaloha winXP
    Od jkl v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-01-2007, 22:10