Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Sestava na hry do 7 000,-

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,
    Předem musím upozornit na to že jsem lajk a moc se v tom nevyznám.
    Potřeboval bych sestavu na hry do 7 000,- Chci ji bez monitoru (mám, maximální rozlišení monitoru je 1680x1200) bez zdroje (Mám konkrétně Seasonic SII 430w bronze, nebo jak, krabici nemám po ruce) a také bez harddisku, ten mám též a pro mě naprosto dostačujících 750GB, myslím že má označení WD a také bez case, ten mám též, sice trošku starší, ale trošku "vytuněný" a je dobře chlazený a hlavně není hlučný.
    Počítač je především určen na hry a občasnou práci v photoshopu či střihu videa.
    Nechci do počítače karty nVidia, četl jsem že jsou poměrně problémové(Kde? No na Internetu
    Moji prioritou je, aby mi na sestaveném PC jel Battlefield 3 na vysoké detaily (Nikoliv ultra) pokud možno alespoň na 30 snímcích. Stará sestava byla ráda že jela na 15 na mid.

    Strop není možné navýšit, limit berte v potaz +- 500,- Víc peněz nebude, stará sestava už je prodaná
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    První nástřel: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...01121I0119DH01

    DVD±RW mechaniku máš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    První nástřel: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...01121I0119DH01

    DVD±RW mechaniku máš?
    Jo vidíš to, říkal jsem si že jsem na něco zapoměl. Ano mechaniku mám. A abych nezapoměl i bez OS ten mám origoš, netřeba druhej že
    Jo a ten case je BigTower.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od LišákRezek Zobrazit příspěvek
    Jo vidíš to, říkal jsem si že jsem na něco zapoměl. Ano mechaniku mám. A abych nezapoměl i bez OS ten mám origoš, netřeba druhej že
    Jo a ten case je BigTower.
    OS máš určitě OEM verzi, že? Tam licence zaniká s novou sestavou - nelze přenášet mezi PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    OS máš určitě OEM verzi, že? Tam licence zaniká s novou sestavou - nelze přenášet mezi PC.
    I kdybych měl OEM verzi tak nevyměňuju HDD, ale jen komponenty. Mám ORIGINÁLNÍ instalační dvd s win 7.

    Jinak omlöuvám se že jsem neměl připomínky a neudělil žádné body Nefungoval mi nějakou dobu internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,103

    Citace Původně odesláno od LišákRezek Zobrazit příspěvek
    I kdybych měl OEM verzi tak nevyměňuju HDD, ale jen komponenty. Mám ORIGINÁLNÍ instalační dvd s win 7.
    Zrovna deska je za vic 'bodu' nez HDD. Navic originalni a OEM se nevylucuje. Mas k tomu COA stitek prip. co je na nem napsano?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,044

    OEM licence Windows se váže na základní desku, zbytek lze měnit jak je libo. S výměnou desky zaniká, výjimkou je situace, kdy se mění deska za jinou z důvody její nefunkčnosti např. v záruce, v servisu (např. když není původní deska již dostupná).
    Naposledy upraveno uživatelem alfah4ns: 23-11-2011 v 22:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    30

    Ja bych to vzal na intelu http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0116U901106M01 o dost výkonější procesor.Popřípadě ušetřit na chladiči procesoru-Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 za 255kč
    Naposledy upraveno uživatelem emba5: 04-12-2011 v 00:07
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. pc sestava do 8 tis.
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 13:21
  2. HW sestava
    Od adamiskos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:26
  3. sestava do 20.000,-
    Od kom72 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  4. PC sestava za 21 680,-
    Od Bnds0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:47