PC na Hry do 10000 Kč
Zdravím chtěl bych se zeptat zdali byste mi mohli dát nějaký návrh na složení kompu na hry do těch 10000 +- 500 potřebuju jen aby stemi pomohli stěmito komponenty zbytek mám včetně LCD (22 palců) a OS W7 64 bit.
Chtěl bych si pokud je to tedy možné nějak složit tak abych rozjel a normálně si zahrál COD:mw3,ES:Skyrim,batman:AC,AC:relevatios a snad i BF 3 a RAge
jedná se o MB, GK,CPU,RAM a ZDROJ. předem díky za každý návrh :)
Chtěl bych si pokud je to tedy možné nějak složit tak abych rozjel a normálně si zahrál COD:mw3,ES:Skyrim,batman:AC,AC:relevatios a snad i BF 3 a RAge
jedná se o MB, GK,CPU,RAM a ZDROJ. předem díky za každý návrh :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] bez disku
Když by ti nevadilo lehce přestřelit těch 10k,tak vem GTX460ku
Když by ti nevadilo lehce přestřelit těch 10k,tak vem GTX460ku
Díkes zatím za ty nápady doufám tedy ,že to vpoho rozběhnu ty hry :D a ještě mě napadá že když vezmu tu gtx460 tak tam je ,že zdroj musí mít min. 450W + jěště zbytek musí popohnat ... tak nwm či to ten 430W utáhne a za druhé jestli se vyplatí koupit CPU s AM3 paticí nebo jet už AM3+ nebo FX díkes za odpovědi .
Na to kolik píšou požadek na zdroj u grafické karty se vůbec nedívej. Uvádějí to s obrovskou rezervou pro lidi, co si koupí šmejdský zdroj označený 500W, co ve skutečnosti při zatížení 400W umře. Toto ti u Seasonicu nehrozí, 430W by zvládl i žravější karty.
Pokud chceš koupit solidnější desku, tak AM3+ vyjdou dokonce líp, tak proč je nekoupit. Osobně bych šel do ASUS M5A97.
A pokud to chceš výhradně na hry, zapomeň na GTX550, nemá nic moc výkon. Vem GTX460 nebo HD6850 (obě mají totožný výkon bez přetaktování). Případně GTX560/HD6870, ale ty v poslední době dost zdražily.
Já bych to stavěl spíše na Intelu: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud chceš koupit solidnější desku, tak AM3+ vyjdou dokonce líp, tak proč je nekoupit. Osobně bych šel do ASUS M5A97.
A pokud to chceš výhradně na hry, zapomeň na GTX550, nemá nic moc výkon. Vem GTX460 nebo HD6850 (obě mají totožný výkon bez přetaktování). Případně GTX560/HD6870, ale ty v poslední době dost zdražily.
Já bych to stavěl spíše na Intelu: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[quote=burne;483067]Díkes zatím za ty nápady doufám tedy ,že to vpoho rozběhnu ty hry :D a ještě mě napadá že když vezmu tu gtx460 tak tam je ,že zdroj musí mít min. 450W + jěště zbytek musí popohnat ... tak nwm či to ten 430W utáhne a za druhé jestli se vyplatí koupit CPU s AM3 paticí nebo jet už AM3+ nebo FX díkes za odpovědi .[/quote]
Ak budeš brať AMD určite radšej dosku s AM3+, ako len AM3. Zdroj to samozrejme potiahne v pohode (viz. vysvetlené vyššie ohľadne informatívneho údaja pri grafikách). Vyššie navrhovaná FX 4100 poslúži rovnako v pohode :-).
Ak budeš brať AMD určite radšej dosku s AM3+, ako len AM3. Zdroj to samozrejme potiahne v pohode (viz. vysvetlené vyššie ohľadne informatívneho údaja pri grafikách). Vyššie navrhovaná FX 4100 poslúži rovnako v pohode :-).
a když se rozhodnu pro Intel i3 tak v budoucnu můžu upgrade na i5 či i7 ale jen či zatím bude ten i3 stěmi 2 jádry stačit hestli to nebude brzda na ten BF3 atd. mě zajíma.
zatím sem to složil takto:
Upgread na Intel i5 bude možný (a některé i7), ale chtělo by to lepší desku, tahle má ten nejhorší chipset (H61). A půjdou pouze i5/i7 současné generace, nová generace nebude pasovat! Myslím že i3 by mělo být schopno "krmit" 460GTX tak, že ve většině her bude brzdou spíše grafická karta.
[quote=burne;483099]a když se rozhodnu pro Intel i3 tak v budoucnu můžu upgrade na i5 či i7 ale jen či zatím bude ten i3 stěmi 2 jádry stačit hestli to nebude brzda na ten BF3 atd. mě zajíma.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
To je sestava kterou sem ti postnul,jen s GTX460 a "horším" zdrojem.Vem ten S12II.A pokud uvažuješ tak,že bys později dal i5 a chtěl taktovat(super výkon zadarmo),vol Asus P8P67.Obojí znamená navýšení rozpočtu,který by se mohl později vyplatit.
K tomu i3:je to dvoujádro s HT tedy se chová ve win jako quad.Výkon je plně dostačující
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
To je sestava kterou sem ti postnul,jen s GTX460 a "horším" zdrojem.Vem ten S12II.A pokud uvažuješ tak,že bys později dal i5 a chtěl taktovat(super výkon zadarmo),vol Asus P8P67.Obojí znamená navýšení rozpočtu,který by se mohl později vyplatit.
K tomu i3:je to dvoujádro s HT tedy se chová ve win jako quad.Výkon je plně dostačující