Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: X1950Pro 256MB DDR3 vs. X800XT PE 256MB DDR3

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    Zdar, chtěl bych se vás zkušenějších zeptat která karta je dle vás lepší..jestli
    !!!AGP!!!
    HIS Excalibur X1950Pro 256MB DDR3

    nebo

    Visiontek Ati Radeon X800XT Platinum edition 256MB DDR3

    a pak taky za kolik by se dali prodat? - jednotlivě - )

    díky za rady a návrhy.

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Sieben
    Zdar, chtěl bych se vás zkušenějších zeptat která karta je dle vás lepší..jestli
    !!!AGP!!!
    HIS Excalibur X1950Pro 256MB DDR3

    nebo

    Visiontek Ati Radeon X800XT Platinum edition 256MB DDR3

    a pak taky za kolik by se dali prodat? - jednotlivě - )

    díky za rady a návrhy.

    Honza
    no nevim ale ta x1950pro ta uz ma direktX 9c zato tam ta jenom 9b a nektery hry uz potrebujou minimum pixel share 3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    To je zase dotaz

    Jasně že X1950pro !!
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 08-06-2007 v 13:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    no lepší se zeptat...)
    jinak sem si dělal testy v 3DMark 05
    a to na GPU
    HIS Excalibur X800XT 4 935b.
    Visiontek X800XT PE 5 119b.
    HIS Exc. X1950Pro 6 186b.
    ovladače Omega 3.8.330 pro všechny karty)
    teď jen prodat ty X800XTčka) chcete někdo?.o)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    167

    Mas podezrele nizky skore s 1950PRO.CPU mas dobry,koukam AGP karty.S x800xt jsem kdysi mel 6000b v 05 s A64 na 2,7Ghz...a s 1900GT(ala 1950PRO) 11000b cili 6200b s 1950PRO je tak trochu mimo(pochopil bych to s XP 3200+ ale ne s A64)...vykonem jsou dnes tak o 100% od sebe
    Naposledy upraveno uživatelem Godlike: 08-06-2007 v 22:49 Důvod: preklepy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    zkusím nový catalysty..to by mělo pomoct) ale díky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Rozhodně 1950Pro.

    Osobně doporučuji projet např. www.tomshardware.com a jejich VGA Chart (dobré jsou i další Charty), kde můžete z různého pohledu srovnávat nejrůznější grafické karty co do výkonu v různých nastaveních.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    tak X800XT sem prodal za 2000kč)
    nechce někdo tu PE edici?)
    a s tou x1950pro ..padá mi 3DMark 05 ...prej chyba si3.dll( achjo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    tak X800XT sem prodal za 2000kč)
    nechce někdo tu PE edici?)
    a s tou x1950pro ..padá mi 3DMark 05 ...prej chyba si3.dll( achjo
    Nezapomeň si včas změnit podpis
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    tak 3DMark už jede ok...samo se to opravilo)))
    a měl sem 8 712bodů
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    tak 3DMark už jede ok...samo se to opravilo)))
    a měl sem 8 712bodů
    Docela by mne zajímalo, jak jsi toho docílil... koupil jsem synovi do druhého počítače AGP 1950Pro 512MB od Sapphire.. a 3DMARK05 mi nejde víc jak cca 6800... Mám tam teda P4 na 3GHz rodina řady 6xx myslím.. Jak to děláš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Pokud máte paměti v single channelu tak bych se možná ani nedivil, v marku hodně záleží na procesoru a ten je závislý na operačních pamětích
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 8600gt 256 MB ddr3 vs 3650 256MB ddr3
    Od Jerome82 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 18:41
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 16:03