Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Chyba SCM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    32

    Chcem sa spytat co je toto za chybu?Mam ju tam aj viac krat. Za odpovede dakujem
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: chyba.JPG 
Zobrazení: 156 
Velikost: 155.8 KB 
ID: 1155  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    je to chyba mezi zidli a klavesnici, pocitac ti zdeluje ze potrebuje pauzu a nemas ho tak castou poustet
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od mech13
    je to chyba mezi zidli a klavesnici, pocitac ti zdeluje ze potrebuje pauzu a nemas ho tak castou poustet


    Vypni SCM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    32

    Ako to mam vypnut?(SCM) diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od EIZO S1931NSH-BK
    Ako to mam vypnut?(SCM) diky
    Viz. mechův tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    32

    On si robi srandu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    je to chyba mezi zidli a klavesnici, pocitac ti zdeluje ze potrebuje pauzu a nemas ho tak castou poustet
    vtipny ako moja babka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    nezlob se na mě, ale vtipný jsi tady především Ty! -všiml sis, že by někdo zakládal podobná témata jako ty? -resp. měl podobné dotazy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    No, já to řeknu jinak - bude tady nový systém "ohodnocování" uživatelů
    Takže toto ber jako poslední napomenutí - další nesmyslný thread bude náležitě odměněn
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    1, za normálních okolností by nikdo neřekl ani čičí, ale tvoje dotazy opravdu hraničí s totální neschopností něco si vyhledat, leností použít google a hledáním každého (nepodstatného) detailu

    2, dám ti jednoduchý návod:
    1. Najdeš důležitou chybu, kvůli které má smysl to řešit s jinými členy fóra
    2. Zjistíš jestli o ní něco víš sám
    3. Jestliže nevíš, použiješ google
    4. Strávíš několik minut (i hodin) hledáním pomocí googlu. Protože to velmi často stráví i ti ostatní a zbytečně je tedy zdržuješ
    5. Nic jsi nenašel?
    6. Potom se zeptáš na fóru


    Tendle případ:
    1. Najdeš chybu SCM
    2. Co je to SCM?
    3. Kouknu a vidim: Service control manager
    4. Jdu na google
    5. Dám vyhledat řetězec znaků: "Service control manager"
    6. První odkaz ti řekne co je to za službu. Nerozumíš anglicky?
    7. Ok. Dám do googlu vyhledat česky. Na českejch stránkách neni nic co by ti řeklo víc o Service control manager.
    8. Vidim ID události. Řeknu si tedy, že by tato chyba měla být unikátní (resp. to ID platí pro jednu a tu samou chybu)
    9. Zadam ID do google: "ID 7023"
    10. Nic význameného
    11. Zadam ID + název události: "ID 7023 service"
    12. Bingo! První odkaz je na Mrkvosoft. Zkusím to.
    13. Hmm to mi nic neříká? Ok tedy zadam do databáze Mrkváčů (tzv. hledání ve znalostní databázi): ID 7023
    14. Další podrobnosti o této chybě a kdy nastává
    15. Výsledek?
    16. Nic . Chyba se objevuje dle Mrkváčů u Windows Server 2003 a až druhej odkaz mi něco říká.
    17. Protože chyba nastává v množství případech (dle googlu při padání Wara 3, problémy s notebookem Vaio atp.), tak se nedá přesně určit co tvojí chybu způsobuje.
    18. Celkem reálné odůvodnění je tedy tento odkaz (už jsme ho jednou měli): http://support.microsoft.com/kb/889320/cs
    19. Ovšem co přesně je problém můžeš zjistit jenom TY
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Lol. Výstižná odpověď A ten Mrkvosoft je nejlepší.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Naprosto báječná odpověď a ta práce, co si s tím dal - zkrátka paráda!
    -tohle, to je P@pi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    skvela prace P@pi

    jen bych doplnil, ze urcite mas legalni system s SP2 a instalovanymi vsemi aktualizacemi. jestli ne a a tento nechopny dotaz plyne z jeste vetsi neschopnosti a neaktualizovaneho OS tak to je tak leda zraly na BAN na elektrinu (i na hodinky, budik a toustovac. o mozna by mohla byt vyjmka na zarovku) (snazim se byt slusny...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    P@pi: Sklanim se k zemi a cervenam se nad tak perfektni odpovedi, jeste jednou klobouk dolu, vynikajici.



    EIZO S1931NSH-BK: Opravdu se jedna o trochu "specificky" dotaz, P@pi popsal velmi dobre postup, ktery je nutne u techto chyb provest. Opravdu je dobre vzat ta data, co na tebe tvuj system vyplyvl, a to "Service Control Manager" a chyba "ID ....." a trochu zahledat na internetu, google.com, jyxo.cz a další vyhledavače alespoň na pár desítek minut poškádlit a většinou najdeš řešení, nějaký patch nebo návod na vypnutí příslušné služby nebo spíše její úpravou v menu Start-Ovládací panely-Nástroje pro správu-Služby,kde je možné eventuálně najít nějakou snad nepotřebnou službu, v tomto případě "Správa aplikací" (tolik známý SVCHOST a podívat se do záložky té služby, jestli tam není něco podivného, eventuálně nastavit pro případ selhání např. restartování služby v kartě Zotavení, prostě pokud nenajdeš řešení na internetu a zmíněná chyba tě štve, tak si s ní trochu pohrát poté, co si zazálohuješ data ... Bohužel u softwarových chyb tohoto druhu platí, že je může vyvolat milion a jeden faktor a proto se dá chyba s jistotou najít pouze přímo na tvém počítači, obtížně se odhaduej na dálku, že máš např. v počítači trojský virus, který ti narušuje a havaruje služby

    Naposledy upraveno uživatelem Jezevec: 09-06-2007 v 01:21 Důvod: přídavek a korektura
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chyba HDD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2011, 23:23
  2. HDD - chyba S.M.A.R.T.
    Od xwing v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-02-2011, 21:04
  3. Chyba obrazu na LCD notebooku - v displeji chyba neni
    Od lucinkapes v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 18:35
  4. Chyba v IE6
    Od jerryczech007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 21:09
  5. Chyba při inslaci XP.....HW, SW chyba?
    Od Kollda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 20:53