vysoká teplota CPUTIN
Dobrý den, na nové sestavě mě udivila teplota CPUTIN okolo 85-93 stupňů, CPUTIN vidím prvně a nevím zda to brát vážně nebo ignorovat, když ostatní teploty jsou v normálu. BIOS ukazuje teplotu CPU 36, z horní části CASE proudí chladný vzduch a vše se zdá být OK. Navíc to ukazuje vyšší teplotu CPUTIN v idle, než při mírném zatížení procesoru, přikládám screeny z monitorů.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
sestava: Asus P8H67-M EVO, i5 2500K, cooler Scythe Mugen 3
předem díky za rady
sestava: Asus P8H67-M EVO, i5 2500K, cooler Scythe Mugen 3
předem díky za rady
Dobrý den, mám stejný problém. Omlouvám se, že neodpovídám na Váš příspěvek, jen zde chci uveřejnit stejný problém. Moje teplota je dokonce 127,5 °C. Nemohu tak provádět testy mého počítače. Mohu si tuto teplotu např. v OCCT nastavit tak, aby mi testy proběhly, ale jelikož nemám s touto teplotou žádné zkušenosti a nechci si při testech třeba odpálit procesor, rád se tu dozvím, o co jde. Pokud jste se už jinde dozvěděl něco o této problematice, podělte se se mnou o Vaše zkušenosti.
Děkuji
Děkuji
Jen mě napadá, že testovací program nepodporuje váš hardware. Tzn. ověřit + vyzkoušet doporučený výrobcem desky nebo zkusit jiné programy, které mohou teploty číst správně.
Zdravím taky jsem měl něco podobného ukazovalo mi to 12341stupnu což je úplný nesmysl.Tady je otázka důvěrihodnosti programů.Doporučuji vyzkoušet více diagnostickýchn programů.Zdar a sílu
127°C je nezapojený čidlo, viz post od mecha. CPUTIN je nesmysl a správný teploty CPU máš core0 až core3
btw obrázky vkládej přímo sem, lézt na imageshack plnej reklam se fakt nikomu nechce.
btw obrázky vkládej přímo sem, lézt na imageshack plnej reklam se fakt nikomu nechce.