Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: Sestava za 21k ? stoji to vubec za to ?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Z původní stavby sem musel snížit rozpočet o 4k. tedy na 21k. zdálo se my nemožné složit pc za 21k nu něco sem sesmolil i když stohu nejsem ani trochu nadšen Procesor Gk deska se my povedlo ponechat. Zbytek snad časem vyměním za lepší . No tedy proč sem píši sesmolil sem komponenty z nejlevnějších značek a cen můžete se na to podívat a rycí svůj názor na tuto slátaninu s cenou sem na naprostém maximu!!! Díky


    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011FN2011B9201
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Hele, na zdroji opravdu nesetri, to je jedna z veci kde se to opravdu nevyplati ... kdyz uz, tak aspon http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00890BR1NL18BF
    Nemuzes treba pouzit HDD ze stareho PC, nebo tak neco?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Hele, na zdroji opravdu nesetri, to je jedna z veci kde se to opravdu nevyplati ... kdyz uz, tak aspon http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00890BR1NL18BF
    Nemuzes treba pouzit HDD ze stareho PC, nebo tak neco?
    Právě že ne tet sem používal notes a ten sem dal na reklamaci a neopravili do 30 dni tak vracej peníze za ne kupuju sestavu ! budu rád když to i z penezma z brigády bude 21.nechci byt přes vánoce bez pc jinak bych počkal do ledna kdy sou slevy . jinak ten zdroj chápu puvodně tam měl byt 620w seasonic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Nebo kdyz vezmes GeForce GTX560 (bez Ti) tak neco usetris a zase takovy propad na vykonu tonebude (nejakych par %)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Nebo kdyz vezmes GeForce GTX560 (bez Ti) tak neco usetris a zase takovy propad na vykonu tonebude (nejakych par %)
    Ne to ne na GK si trvám :-D JDE O TO že se chci ujistit že tenhle koktejl komponentu spolu do sebe zapadne a poběží to doufám aspoň 6měsícu pak to snad Updatenu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ja si nemuzu pomoct, ale vubec se mi to nelibi.
    skrin - otresna, zdroj - tragickej, disk - 250GB bylo v mode pred 6lety+, pameti Kingstony nemam rad. 23 monitor bych nebral na FullHD mala uhlopricka. O klavesnici skoda mluvit.

    Ja osobne bych radsi 2 mesice pockal a nasetril na "normalni a kvalitni komponenty", ktery budou pro TwinForzr ll a i5 2500K rovnocenym partnerem.

    A kupovat komponenty na 6 mesicu je pekna blbost, kdyz to budes chtit prodat, budes rad za 1/2 ceny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0113CM0114PY01

    udělal jsem pár změn co na to říkate ted ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od paint Zobrazit příspěvek
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0113CM0114PY01

    udělal jsem pár změn co na to říkate ted ?
    Máš tam veľmi kvalitnú skrinku, zober niečo lacnejšie

    Tak ako Georginek vyššie písal, došetri alebo nešetri.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Co takto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    Máš tam veľmi kvalitnú skrinku, zober niečo lacnejšie

    Tak ako Georginek vyššie písal, došetri alebo nešetri.
    Došetří, není z čeho sem bez práce a bez pc a to mě drásá nervy musím se vejít do co nejméně tohle je max. na skříň kašlu ODVĚTRÁNI UJDE vice pro mě skříň nepotřebuje hlavně že se odvětrá jak vypadá na to kašlu chci po new roce už pc kdy budu mít peníze na lepši komponenty je ve hvězdách.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 12-12-2011 v 16:53 Důvod: oprava gramatiky.. na myt se opravdu nedalo koukat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tu sestavu co jsi uvedl bych rozhodně nekupoval (minimálně disk a bedna jsou tragický). To už dává návrh od re4ktora větší smysl..

    Navíc když pár týdnů počkáš, tak už se rozjely některé továrny na disky a ceny by tak měly brzy padnout na nějakou snesitelnou úroveň..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Tu sestavu co jsi uvedl bych rozhodně nekupoval (minimálně disk a bedna jsou tragický). To už dává návrh od re4ktora větší smysl..

    Navíc když pár týdnů počkáš, tak už se rozjely některé továrny na disky a ceny by tak měly brzy padnout na nějakou snesitelnou úroveň..
    Bedna všem tragická já ji nikomu ukazovat nebudu 4x normální ventilátory to dobře odvětrají co víc na case řešit bedna se dá vždycky dokoupit a ten hdd to je dobrá zpráva pak koupím časem 1tb a když budou peníze tak 60 GB SSd na OS jeho návrh je dobry ale core i3 nechci ve zdroji už není taky rozdíl 500w nebo 520w monitoru popřemýšlím a k MB ještě také byla v původním plánu tato
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...008M00000014MY
    Bez SLI . no mam malí rozpočet ale na PCU GPU SI TRVÁM CHCI ABY TO ŠLAPALO BEZ POTÍŽI ALE TAKY SU MUSIM DRŽET PŘI ZEMI Z CELKOVOU CENOU
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 12-12-2011 v 19:34
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    To je ta Asuska z minulého návrhu lepší. Bednu tedy neřešme, zbytek pojede ok.

    Akorát ten disk mě osobně tam rve srdce (resp. peněženku). Já bych asi vzal rovnou ten SSD (třeba poměrně rychlý OCZ nebo Pyro s poslední generací řadiče) a velký disk na data dokoupil na jaře až bude stát polovinu. Každopádně s těma diskama je holt blbá doba a ani jedno řešení neni ideální. Ale myslim že pár měsíců bude 60Gb na systém, pár programů a her stačit. A pořád je lepší pak mít za stejnou cenu rychlý systémový disk, než podle mě zcela zbytečný 250Gb disk v době, kdy se jako datové disky používají běžně 2TB..
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 12-12-2011 v 19:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od paint Zobrazit příspěvek
    Bedna všem tragická já ji nikomu ukazovat nebudu 4x normální ventilátory to dobře odvětrají
    Když myslíš. Ale pak má sem nechoď brečet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele czhunter
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    807

    Citace Původně odesláno od paint Zobrazit příspěvek
    Ne to ne na GK si trvám :-D JDE O TO že se chci ujistit že tenhle koktejl komponentu spolu do sebe zapadne a poběží to doufám aspoň 6měsícu pak to snad Updatenu
    Právě že neupdatneš.
    Jakmile to jednou naskládáš do shitózního casu, pravděpodoně ho budeš mít ještě spoustu let, protože tě nebude bavit to předělávat do jiného. Vlastně na to, abys z toho potom dostal kvalitativně aspoň "průměrnou" sestavu, budeš muset vyměnit nadpoloviční počet komponent, což nedává moc smysl.
    Ve skutečnosti je (i z hlediska budoucího upgradu) lepší ušetřit hodně na jedné komponentě (třeba si koupit o 3k levnější CPU nebo grafiku), než na 10ti položkách ušetřit po 300 Kč.
    Sice budeš mít nějakou dobu sestavu nevyváženou, ale spravíš to nákupem jedné položky, všechno to podprůměrné co sis vybral už nikdy lepší nedokoupíš.

    Takže bych koupil třeba to co napsal r34ktor, a nebál bych se ještě to CPU stáhnout níž (třeba na G840 za 1800 Kč) a přebytek ještě přerozdělit (do casu, klávesnice a monitoru). Nové CPU si koupíš a vyměníš za chvilku.

    Nicméně věřím, že díky své tvrdohlavosti tak chytrou věc neuděláš a za pár měsíců hrdě splačeš nad výdělkem. Asi jsem ve svých dětských letech nebyl jiný.
    Naposledy upraveno uživatelem czhunter: 12-12-2011 v 23:15
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Stoji za to? Q 900 2.1 Subwoofer System
    Od Farock v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2014, 17:54
  2. Kolik Vás měsíčně stojí internetové připojení?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 20-07-2011, 22:15
  3. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 05-05-2011, 18:08
  4. Kolik stojí komponenty přímo u dodavatele?
    Od Apophis999 v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 08:24
  5. 5+1= at to stojí za to?!
    Od gObla v sekci Audio
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 22:10