Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Vyber flashky

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Cus..otec si koupil televizni prijmac "Golden media S-Box 776CR PVR" na cesty do kamionu a chce do toho koupit flashku na kterou by jsi nahraval filmy, jenze nevim jakou mu doporucit...v prodejne mu rikali nejakou vysokorychlostni. Takze bych vas chtel poprosit jakou koupit znacku, staci klidne 16GB. No a jeste se chci zeptat...ten prijmac prehrava pouze filmy ve formatu "sad 32" a jelikoz se v tomhle vubec nevyznam tak mam otazku jak mam stazeny filmy ve formatu .avi preformatovat na sad 32?? diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Na stránkách výrobce píšou, že USB lze využít pro nahrávání programů ze satelitu, na prohlížení fotek, na poslouchání mp3 a na upgrade FW.. O přehrávání filmů tam teda nic nepíšou.

    Mimochodem o formátu sad 32 jsem nikdy neslyšel (ani ted nanašel žádnou relevanci na googlu)
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 10-12-2011 v 15:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Ja jsem u toho nebyl, ale pry mu prodejce rekl, ze aby mohl prehravat filmy tak je musi mit na flashce ve formatu sad 32...taky jsem na to cumel jak pero z gauce pac o zadnem takovem formatu jsem v zivote neslysel. Ale to je stejne nejaky divny...rikas ze tenhle prijmac neumi prehravat filmy z flashky kdyz je pripojenej k televizi?

    Edit: ted nad tim tak uvazuju a nejspis mel na mysli si ty filmy z TV nahravat na flashku a potom si je poustet...to ten satelit umi pokud se nepletu
    Naposledy upraveno uživatelem mike033: 10-12-2011 v 15:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No vim jen to co se píše na webu výrobce a prodejce, v ruce jsem to neměl.

    Jediný co mě napadá je, že ten sat. přijímač ukládá videa do nějakýho toho divnýho formátu (to by chtělo ověřit, jakej přesně to je. Můžeš zkusit něco nahrát na jakoukoliv flashku a podívat se na to v PC?) a pokud mu na flashku podstrčíš film v tomhle divnym formátu, tak to bude umět i přehrát.. Ale je to takový drbání levou rukou za pravym uchem.

    O normální možnosti přehrávat videosoubory se opravdu nikde nepíše. A dvě recenze co jsou na heurece nic o přehrávání nezmiňujou.

    Co má vůbec v kabině k dispozici, jen telku se Scartem, monitor s hdmi, nebo nějakej notebook?
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 10-12-2011 v 15:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    jo se jeste otce zeptam jak to vlastne myslel...protoze jediny co me ted napada je, ze si chce ze satelitniho prijmace nahravat na flashku film ktery by zrovna bezel v TV a potom si ho jen pustil...neco jako VHS kazety
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jo, tak jak to píšeš by to mělo fungovat. Pokud si chce pouštět i filmy co si nahraje doma, pak budeš muset vyzkoušet co je to za ten formát..

    Btw, tady píšou, že ukládá do TS formátu, což je Mpeg2 kontejner.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 10-12-2011 v 16:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Sad 32 je blbost. IMHO byl myšlen systém souborů formát FAT32. Jak je vidět z této recenze, podporuje i NTFS.

    MPEG2 přehrává z podstaty. Osazený procesor zvládá DivX i XviD. Jejich podpora je tedy spíše záležitost firmwaru. Co přesně zkousne zjistíš otestováním vzorků.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    132

    Co se týká té Flashky...Taky jsem nedávno řešil podobnou otázku a vybral jsem toto: Corsair Voyager GT 16GB a jsem spokojen. nahrávám na to pořady z TV, bez problému
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53651
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    tak už jsem to konečně otestoval a závěr byl takový, že to nešlo . Nejspíš proto, že přehrává v tom formátu TS bo co to je. Otec zkoušel nahrát něco z TV a to běří bez problému a ve formátu .TS. Takže moje otázka zní, jak přefomátovat AVATARA, který je ve formátu .AVI? Případně to přeformátovat do DivX nebo XviD jak psal r34ktor.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 08-01-2012 v 22:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    AVI je kontejner. V jakém formátu jsou streamy, které obsahuje, zjistíš např. pomocí utilitky MediaInfo.

    Konvertorů najdeš na netu mraky. Zkus třeba Quick Media Converter.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    super dik, stahl jsem si ten quick media converter ale porad mi to ukazuje okno at nastavim ulozeni toho filmu...to jsem udelal a furt nic (nastavuje se to v "My settings" pokud se nepletu)

    EDIT: tak uz jsem to nejako vyresil...zatim je to OK
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sdasdas.png 
Zobrazení: 128 
Velikost: 439.9 KB 
ID: 24035  
    Naposledy upraveno uživatelem mike033: 10-01-2012 v 19:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od mike033 Zobrazit příspěvek
    porad mi to ukazuje okno at nastavim ulozeni toho filmu...to jsem udelal a furt nic (nastavuje se to v "My settings" pokud se nepletu)

    EDIT: tak uz jsem to nejako vyresil...zatim je to OK
    Ano, v aktuální verzi programu je chyba. Složku nastavenou v menu ignoruje. Je třeba použít odpovídající tlačítko (obrázek složky s otazníkem).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    takze vyskytnula se mi dalsi zahada...na flashce je 16GB volnyho mista tak nechapu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fffffffffffff.png 
Zobrazení: 139 
Velikost: 334.2 KB 
ID: 24053  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    V jakém souborovém formátu jsi ji naformátoval? Maximální velikost souboru pro FAT32 je 4GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    tak normalne z .avi na .ts aby to slo prehrat v televizi

    EDIT: jestli to nejako nepujde tak me asi nic jinyho nezbyde nez sehnat avatara na dvou CD
    Naposledy upraveno uživatelem mike033: 14-01-2012 v 18:54
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vyber ZK
    Od DuchyCZ v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-04-2014, 22:59
  2. DDR3: Výběr RAM
    Od Komar132 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-09-2011, 12:13
  3. Vyber NTB
    Od Prochy_ v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 11-07-2008, 16:18
  4. Instalace Visty z flashky
    Od Intri v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-10-2007, 17:11
  5. Vyber LCD TV
    Od butcherson v sekci Video a TV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 23:16