Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Tečky na úvodním screenu + nefunkčnost Windows

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    11

    Řeším poměrně nepříjemný problém. Mám základní desku Gigabyte 965P-DS4 a při úvodním screenu (logo Gigabyte) se objevují tečky. Windows 7 nejde nastartovat v normálním režimu, pouze v nouzovém. Při startu live Linuxu (Ubuntu) se objeví 4 řady teček, ale jinak je funkční. Podotýkám, že tečky se objeví pouze při startu a pak zase hned zmizí.

    Zkusil jsem prohodit grafickou kartu do druhého PCIE portu a jako zázrakem Windows najel, už jsem slavil, ale po restartu to bylo zase jako dřív.

    Fakt nevím co s tím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkus roztočit ventilátor na grafice (přes MSI Afterburner) nebo grafiku dočasně ofukovat/sundat bočnici. Tohle vypadá na přehřátou grafiku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    11

    No ale ventilátor na grafice se točí. Cold start jsem zkoušel několikrát, nikdy to nefungovalo, takže přehřátá grafika to nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tečky spíše značí problém s VideoRAM.

    Co je to za kartu?
    Jak je stará?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od De Aar Zobrazit příspěvek
    No ale ventilátor na grafice se točí.
    Mě jaksi vypadlo slůvko "naplno" Ale když myslíš, že to přehřátou grafikou nebude tak asi nebude. Omlouvám se
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    11

    Radeon X1950PRO, velmi pravděpodobně už po záruce. Ale nemůže to být třeba základní deskou? Protože člověk by řekl, že kdyby to bylo grafárnou, tak by tam ty tečky byly pořád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od De Aar Zobrazit příspěvek
    Ale nemůže to být třeba základní deskou?
    Máš možnost odzkoušet kartu v jiném PC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    11

    Bohužel ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Po úvodním logu Win se PC zasekne
    Od Draczek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-04-2011, 19:10
  2. DVD, mechanika, čím ověřit ,,nefunkčnost´´?
    Od jeninicicek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 12:09
  3. Gigabyte GA-965P-DS4 - nenajede ani do post screenu
    Od Bunik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 18:24
  4. Nefunkčnost internetových rádií a TV
    Od zvoniva1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 21:03
  5. Záměna úvodních screenů biosu
    Od kirby16 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-09-2008, 15:01