Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jaké sluchátka do 1400,- by jste mě doporučili na domáci použití hlavně na filmy, případně na občasné poslouchání hudby (v tomto případě se jedná o rock pop a trochu hip-hop), ale hlavní účel jsou filmy.
Děkuji za odpovědi.
chtěl bych se zeptat, jaké sluchátka do 1400,- by jste mě doporučili na domáci použití hlavně na filmy, případně na občasné poslouchání hudby (v tomto případě se jedná o rock pop a trochu hip-hop), ale hlavní účel jsou filmy.
Děkuji za odpovědi.
Já mám tyhle a nemůžu si stěžovat
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Možná bych připlatil a koupil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale ty jsem zatím nevyzkoušel
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Možná bych připlatil a koupil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale ty jsem zatím nevyzkoušel
Na ty AKG jsem se taky díval. To by asi mohla být dobrá volba. Zajímalo by mě srovnání s těmi co posílal dzandra (Sennheiser HD 229)
Mám rozměrově podobné [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a ty tak po 2 hodinách tlačí do boltců, dost :( .. Koneckonců bál bych se toho i u těch sennů, taky mají velikost "na" uši a né okolo. Bez vyzkoušení aby byla jistota, že to nebude i tvůj případ, bych je nekoupil (i já bych ty K512 z tohoto důvodu znova nevzal, i když za těch 599,- co mě stály hrajou skvěle).
Mám zkušenost s domácíma A-T 300 a ty jsou proti tomu neskutečně pohodlné (náušníky jsou tak velké, že obklopí celé ucho), akorát ta cena už je vyšší :(
Do těch 1400,- bych určitě zvážil i PX100II a v-jays (ale to jsou oboje spíš sluchátka na hudbu.. teď tak přemýšlím, že na film jsou lepší asi přebasovaná sluchátka :notsure ?)
Mám zkušenost s domácíma A-T 300 a ty jsou proti tomu neskutečně pohodlné (náušníky jsou tak velké, že obklopí celé ucho), akorát ta cena už je vyšší :(
Do těch 1400,- bych určitě zvážil i PX100II a v-jays (ale to jsou oboje spíš sluchátka na hudbu.. teď tak přemýšlím, že na film jsou lepší asi přebasovaná sluchátka :notsure ?)
Co takhle to moc nehrotit a vzít staré dobré Kossy Porta Pro? Jsou lehké, pohodlné a "bomby" dávají slušně ;)
Klasika to je, ale je to jen přeci starší model, tak jsem myslel, že už by mohlo být i něco lepšího...
Tak nakonec jsem pořídil toto:
http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/hlavovy-most/akg-k-450.htm
Časem sem hodím spokojenost...
http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/hlavovy-most/akg-k-450.htm
Časem sem hodím spokojenost...