Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jaký zdroj utáhne tuto sestavu.?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Zdravím,

    mám prosbičku...potřeboval bych vědět, zda by tuto sestavičku bez problémů utáhle 300W nebo 350W zdroj od Modecomu, potřebuju to do výběrka a chci tam dát něco kvalitnější, ale zase musím myslet na cenu. S tou 350W by to neměl být problém, ale byl bych rád, kdyby mi to někdo potvrdil, jenž s tím má zkušenost.



    Kdyby to zvládala i ta 300W, tak by to bylo nejideálnější, dal bych to do mini Modecomu.

    Mám verzi kde by nebyla integrovaná grafika, ale 7300GT...tam už bude asi potřeba min. 350W. Raďte, budu rád.


    EDIT: Jde mi o to, aby ten zdroj nejel celou dobu téměr na své maximum, přeci jenom to může zkrátit jeho životnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Utáhne, ale doporučit to nemůžu. Ty ten zdroj už vlastníš? -novej Modecom 350W/400W stojí skoro stejně. Možná bych to pojistil slabším CPUčkem a nebo bych mu alespoň snížil napětí na co nejnižší hodnotu. Ale poběží to, s Modecomem jo. Otázkou je jak dlouho...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Nene, nic nevlastím. Jde o to, že toto je min. konfigurace, kterou by to mělo mít, možná lepší, záleží jak se vejdeme do ceny. A zdroj nechci brát zvlášť, chtěl jsem tam dát rovnou Modecoma už se zdrojem a ten dělá jen 300W a 350W. Nejsem si teď jist, kolik stojí zdroj od Modecomu 350W nebo 400W, ale myslím, že když už vezmu case se zdrojem, tak by mě to mělo stát méně.

    EDIT: rád bych to celé nacpal do tohoto:
    http://e-shop.asbis.cz/default.asp?m...em&stiid=37255

    je tam 350W a mohlo by to i vydržet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Vezmi spíš 350W, uděláš určitě líp. Jinak ten case na obrázku vypadá hůř než ve skutečnosti - je opravdu pěkný -je použit pěkný typ plastu - dělá to až dojem takového sametového/pogumovaného povlaku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Neboj, já Modecomy celkem dobře znám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    36

    Ako som tu uz raz spomynal som spokojny zo ModeCom , medzi 350 - 400 - 500 je maly cenovy rozdiel , ja som tu 500 kupil zo 800 , by som kupil do tej zostavy 500 a bola by tam este velka rezerva ako mam ja.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Osobně bych do rukou zdroji Modecom svuj pocitac nesveril, ale kdo chce kam, pomozme mu tam... pro vypocet spotreby muzes pouzit http://www.extreme.outervision.com/p...ulatorlite.jsp

    I kdyz mas nenarocnou grafickou kartu, Prescot si rad veme, jak rikam radeji bych volil jinde i za cenu zdrazeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    to Jezevec: s ModeComem tady jde o to, ktery levny zdroj je nejlepsi... jasne ze fortronu apod se nevyrovna, ale tady se hleda kompromis cena/spolehlivost
    pohledej starsi temata, modecom se parkrat resil... lepsi nez maxpower, chill, EC apod...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaký je Váš názor na tuto sestavu?
    Od keramos v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-07-2013, 00:18
  2. jaky koupit zdroj na tuto sestavu?
    Od mike033 v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-05-2011, 13:18
  3. Prosím o radu jaký monitor pro tuto sestavu
    Od majkl 11 v sekci Monitory
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 05:39
  4. Utáhne Corsair HX520 tuto sestavu?
    Od AlbiDC v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 05:02
  5. Jaký zdroj pro tuto sestavu? Stačí 400W
    Od kherold v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 23:47