Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Při instalaci Win 7 se nezobrazí HDD

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    52

    Mám tento problém: Sestavoval jsem počítač z jednotlivých (vzájemně kompatibilních komponent) a když jsem to teď dal všechno dohromady, zapnul a začal instalaci Windows 7, tak mi to nenašlo HDD (Seagate Barracuda 7200.12 500GB Sata II) tudíž jsem neměl kam Win nainstalovat. Když se PC zapíná, tak HDD jede (je slyšet, že pracuje) ale zároveň prvních asi 30sekund chodu podivně v pravidelných intervalech "pípá"
    Nenapadá Vás, nějaké řešení? Co bych měl třeba zkusit? V BIOSU se HDD pod Hrad Drives nezobrazuje.
    Předem děkuji. Starý
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    O jakou se jedná desku? (pokud možno vypsat co nejvíc informací, nejsme jasnovidci) Zkoušel jste zapojit hard disk jiným kabelem do jiného sata portu na desce? To pípání může být hlášení nějaké poruchy, počítač jinak nabíhá bez problémů? Byl hard disk zkoušený v jiném počítači?

    Příklad beep kódů: http://www.computerhope.com/beep.htm
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    52

    Zapomněl jsem na konfiguraci... MB - Intel DH57DD, CPU - Core i5-760, RAM - Kingston DDR3 1600MHz 2x2GB, PSU - Seasonic SS500-ET-F3 OEM to je asi vše co je potřeba...

    Vyzkouším HDD v jiném PC a ozvu se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    52

    Tak na jiném PC je úplně stejný problém... I po výměně kabelu. Ten ton se ozývá pravidelně asi 30sekund..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Takže disk nefunguje ani ve druhém PC? V tom případě není co řešit a reklamovat. Slušný obchod na místě odzkouší a pokud se potvrdí, že je vadný, dají hned nový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    52

    Ok... Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Po připojení se zařízení nezobrazí
    Od Artep v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 24-05-2012, 19:00
  2. Přehrávač nezobrazí titulky
    Od kowaltsky v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-12-2011, 12:24
  3. Pripojeni Externiho USB disku. Nezobrazi se
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 22:06
  4. PC se zapne ale nic se nezobrazí
    Od HjM v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 20-12-2010, 17:44
  5. 3,5" HDD SATA: Nezobrazí se WD Caviar 1 TB SATA2
    Od Speda v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2009, 21:51