Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: kabely utp stp cat6 ????

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    18

    Zdravím
    Mám zmatek v kabeláži. Potřebuju ji z routeru do PC a DK.
    Nevím kterou použít kategorii ať nekoupím nějakou blbost :/ díky za rady
    V síti je internet linka 100/20 mbit/s. Router bude Netgear WNDR3700 gigabitový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    predpokladam, ze chces vcetne konektoru, nebo si to budes cvakat sam?
    do zdi, nebo volne tazeny?

    http://www.krup.cz/?cls=spresenttrees&strid=223
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    predpokladam, ze chces vcetne konektoru, nebo si to budes cvakat sam?
    do zdi, nebo volne tazeny?
    samo že včetně konektoru, nebudou ve zdi. Jeden asi metr dva , druhý cca 10 metrů . Jo a ještě jeden asi 8 metrů půjde ze zásuvky u dveří.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    18

    .........
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od Swep Zobrazit příspěvek
    samo že včetně konektoru, nebudou ve zdi.
    Jo, v tom pripade normalni UTP, lanko viz jak jsem posilal http://www.krup.cz/Default.asp?cls=s...rid=223&Page=2

    barvu a delku si uz vyber
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Jo, v tom pripade normalni UTP, lanko viz jak jsem posilal http://www.krup.cz/Default.asp?cls=s...rid=223&Page=2

    barvu a delku si uz vyber
    Normální utp ? takže není třeba cat 6 ? která je to vůbec kategorie ? 5 ?
    Asi blbá otázka ale měl by být přímý že ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Valna vetsina sitovek (gigabit myslim vsechny) umi MDX-Auto, takze je jedno, jaky kabel tam naperes, primy, nebo krizeny.

    Jinak rozdily v cat.5 a 6 jsou v podporovane rychlosti (zavisi to na stineni kabelu apod.)
    Cat 5 je na 1gigabit, cat6 teoreticky 10gbit


    Cat6 urcite nic nezkazis ... pripadne cat7
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Valna vetsina sitovek (gigabit myslim vsechny) umi MDX-Auto, takze je jedno, jaky kabel tam naperes, primy, nebo krizeny.

    Jinak rozdily v cat.5 a 6 jsou v podporovane rychlosti (zavisi to na stineni kabelu apod.)
    Cat 5 je na 1gigabit, cat6 teoreticky 10gbit


    Cat6 urcite nic nezkazis ... pripadne cat7
    Ježiš neblbni má to na 10 metrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Ježiš neblbni má to na 10 metrů.
    Vsak sranda Nebo treba investice do budoucna
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Vsak sranda Nebo treba investice do budoucna
    Optika je optika
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Optika je optika
    Na optice mám net
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Valna vetsina sitovek (gigabit myslim vsechny) umi MDX-Auto, takze je jedno, jaky kabel tam naperes, primy, nebo krizeny.

    Jinak rozdily v cat.5 a 6 jsou v podporovane rychlosti (zavisi to na stineni kabelu apod.)
    Cat 5 je na 1gigabit, cat6 teoreticky 10gbit


    Cat6 urcite nic nezkazis ... pripadne cat7
    Díky moc teď už jsem v obraze 5tka bude bohatě stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Náhradní modulární kabely
    Od petnek v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-06-2011, 22:22
  2. Kabely ve skříni
    Od Benbow v sekci Volná témata
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-03-2011, 18:40
  3. utp kabely
    Od petr.svec v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-02-2009, 18:25
  4. Slusne znacky kabelaze CAT5E a CAT6
    Od KEOSAN v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-10-2008, 21:41
  5. Acer TM 220 a fóliové kabely
    Od Olda.Tomsa v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 18:19