Problém s fyzickou pamětí
Zdravím,mám problém s fyzickou pamětí na mém notebooku. Normálně surfuju na internetu (např. facebook) a najednou se to začne hrozně sekat a fyzická pameť je na 95% (normálně mám cca 40%)..
Problém musím vyřešit restartem..poté to běží pár minut normálně a zas se problém vrací..
Prosím nevíte co s tím? Jsem vděčný za každou radu..
Problém musím vyřešit restartem..poté to běží pár minut normálně a zas se problém vrací..
Prosím nevíte co s tím? Jsem vděčný za každou radu..
Co je to za notebook + OS + jakou máš RAM + jaký prohlížeč (konkrétní verzi, např. opera 10.52)?
Kolik RAM ti rohlížeč zabírá při práci, kolik máš otevřených oken?
Dělají to i jiné prohlížeče?
Dělají to i jiné prohlížeče?
[quote=alfah4ns;486286]Co je to za notebook + OS + jakou máš RAM + jaký prohlížeč (konkrétní verzi, např. opera 10.52)?
Dělají to i jiné prohlížeče?[/quote]
Notebook Acer aspire 5742ZG, Win 7 , RAM 4 Gb , Google chrome (asi ten nejnovější), tak 4 okna max..
Dělají to i jiné prohlížeče?[/quote]
Notebook Acer aspire 5742ZG, Win 7 , RAM 4 Gb , Google chrome (asi ten nejnovější), tak 4 okna max..
[quote=DrZelenka;486309]Otevři správce úloh a podívej se jakej proces tu RAM žere :)[/quote]
Právě že "žádnej" proces jí nežere.. mám stejné žraní procesu (když to jede normálně,fyzická paměť 35% cca) a stejné žraní procesu,při tom problému s fyzickou pamětí (fyzická paměť 95%) ..
Jinak zjistil sem že se dá "zpravit" tím že ukončím všechny procesy google chrome, ale jede to chvíly normálně a zas problém s fyzickou pamětí :(
Právě že "žádnej" proces jí nežere.. mám stejné žraní procesu (když to jede normálně,fyzická paměť 35% cca) a stejné žraní procesu,při tom problému s fyzickou pamětí (fyzická paměť 95%) ..
Jinak zjistil sem že se dá "zpravit" tím že ukončím všechny procesy google chrome, ale jede to chvíly normálně a zas problém s fyzickou pamětí :(
Tak žere proces google a ne že žádnej nežere:) Dělalo mi to u mozilly, ale příčinu nevím, protože vyšla asi za týden nová verze a v ní to už nedělalo. Prohlídnul bych možný aktualizace a doplňky jestli to nedělá nějakej z nich. Popřípadě odinstalovat a nainstalovat čistý prohlížeč. Ale fakt nevim, jen dycky všechno prolezu v nastavení, abych vyloučil nějakou prkotinu.