Téma: Firefox - jak se vrátit k předchozí verzi?
brenzdravim, nainstaloval sem po neustalim otravovani aktualizace firfoxu a proste katastrofa!nic neni tam kde sem zviklej.pokus o odinstal a nahrani stare verze nepomohlo us nevim jak se toho zbavit.mate nekdo radu?dik
kevin00Odinstaloval bych prohlížeč pomocí Revo Uninstalleru, odstranil všechny stopy po prohlížeči i z registrů a poté instaloval verzi starou.
r34ktor[quote=bren;486509]pokus o odinstal a nahrani stare verze nepomohlo[/quote]
?
Původní normálně odinstaluješ, stáhneš instalátor požadované verze a nainstaluješ. Posléze v nastavení zakážeš automatickou aktualizaci.
brendu skusit ten revo uninstal.
bren[quote=r34ktor;486513]?
Původní normálně odinstaluješ, stáhneš instalátor požadované verze a nainstaluješ. Posléze v nastavení zakážeš automatickou aktualizaci.[/quote]
to sem skusil a porad stejne
r34ktorA jak se to tedy přesně po downgradu chová/nechová?
brenno instal sem 7 a vzhled porat stejnej jako mejnovejsi verze. ale tet po 3odinstal a navrat k verzi 3,6 vipada vse ok. takze velkej dik a du skouset jak to maka
kevin00[quote=bren;486523]no instal sem 7 a vzhled porat stejnej jako mejnovejsi verze. ale tet po 3odinstal a navrat k verzi 3,6 vipada vse ok. takze velkej dik a du skouset jak to maka[/quote]
A co Ti přesně vadí na nové verzi Firefoxu ? Podle tvého popisu mi přijde, že se Ti nezamlouvá nové tlačítko Nabídky Firefox :notsure Pokud by jsi chtěl toto tlačítko nezobrazovat a zobrazit lištu Hlavní nabídka, stačí kliknout na lištu pravým myšítkem a danou lištu aktivovat.
brenasi neco takoveho.skousel sem nastavit podobu stare lišty snad hodku ale pak us hrozilo ze s FIREFOXEM prokopnu i PC!
r34ktorNastavit aktuální Firefox, aby vypadal jako verze 3.6, je otázka minuty.
[SPOILER=Změna vzhledu FF9 na FF3.6 (klikni pro zobrazení)]
[SIZE="7"]????????????[/SIZE]
[/SPOILER]
Postup:
[LIST=1]
V nastavení lišt zatrhneš
Hlavní nabídka
(případně i
Lišta záložek
) a odtrhneš
Panely na vrchu
.Aplikuješ motiv vzhledu Vista Firefox Aero.V režimu nastavení lišt vložíš mezi tlačítka Aktualizovat a Zastavit pružnou mezeru.Nainstaluješ rozšíření RSS Icon In Awesombar.
brendik ale rac us to skouset nebudu.stejne se sekalo nacitani a video. znova dik vsem.asi to muzem uzavrit?
SIMČAahoj vidíš tobě už to funguje,ale já když jsem aktualizovala na novou verzi tak se sice prohlížeč otevřel,ale tak,že nebyl vidět!!takže nakonec skončil víte kde a mám google chrom!! ale už i zde vidím chyby!! nejdou mi plugyny na windows media player!! že prý to nepodporuje nějaké 16bitové verze!! nechápu.já myslela,že jsou už akorát 32 a 64 bitovky
NHKGDoporučuju zkusit Operu. :thumb Jinak každý prohlížeč má své chyby a je potřeba ho trochu nastavit a nahrát pluginy.
kevin00[quote=SIMČA;488137]ahoj vidíš tobě už to funguje,ale já když jsem aktualizovala na novou verzi tak se sice prohlížeč otevřel,ale tak,že nebyl vidět![/quote]
Občas se mi to stane na desktopu s Win7. Stačí FF přes Správce úloh zavřít a znovu otevřít. Posléze je zobrazen v levém horním menu. Sic značně zmenšen, ale je viditelný a lze ho roztáhnout a maximalizovat.