Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: hdmi a zvuk

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SkyVessel
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    172

    Zdravím.
    Když chci zapojit monitor přes hdmi kabel a chci pomocí něj přenášet i zvuk - musím to někde ještě ve windowsech 7 nastavovat, nebo to jde automaticky? (GTX 460)

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Akorát si zvolíš jako primární zvukový výstup (pravý klik na ikoně repro dole u hodin -> zařízení pro přehrávání...) HDMI, nic víc. Samozřejmě musíš mít nainstalované ovladače
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Trochu jsem z tohoto vypadl, ale u GTX260 jsem ještě musel káblikem spojit zvukovku a grafiku, ale to předpokládám, že asi máš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    U GTX460 už není kablík zapotřebí, GTX200 série byla defacto poslední Geforce, která si brala zvuk z externího zdroje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SkyVessel
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    172

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    Trochu jsem z tohoto vypadl, ale u GTX260 jsem ještě musel káblikem spojit zvukovku a grafiku, ale to předpokládám, že asi máš.
    No díky za tip... Žádný káblik z grafárny nemám, takže až přijedu, tak se na to mrknu... Snad ho někde najdu.

    Díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zoid stopro myslel tenhle kablík (příloha 1), ten je fakt na propojení třeba té gtx 260 a spdif z desky... ALE ten na GTX460 nepotřebuješ. Bohužel má stejný konektor jako výstupy na voltmetr (MSI tomu nadávalo myslím V-Checkpoints, příloha 2) takže tam fyzicky bude pasovat, ale fungovat nebude a popravdě nemám tušení jestli ti to neodbouchne desku tak to prosím tebe radši nepropojuj (btw pár lidí si tu desku takhle odpálilo protože nejsou schopný si přečíst manuál kde je jasně napsáno co je spdif in a spdif out, případně kde je + a kde - )

    Nejde mi sem hodit příloha, obrázky nebudou

    edit: fakt nejde, hodil jsem to alespoň sem http://leteckaposta.cz/303547610
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 20-12-2011 v 17:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SkyVessel
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    172

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Zoid stopro myslel tenhle kablík (příloha 1), ten je fakt na propojení třeba té gtx 260 a spdif z desky... ALE ten na GTX460 nepotřebuješ. Bohužel má stejný konektor jako výstupy na voltmetr (MSI tomu nadávalo myslím V-Checkpoints, příloha 2) takže tam fyzicky bude pasovat, ale fungovat nebude a popravdě nemám tušení jestli ti to neobouchne desku tak to prosím tebe radši nepropojuj
    no tedy když nepojede ta tvoje první rada u hodin, tak se mrknu do manuálu na board, jestli ho někde vyhrabu... Jinak díky za upozornění...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Nic nehrab, nic neštuduj na desce, nic nepřipojuj - stejně není co, kam a proč Sosni ty dva obrázky, snad to bude jasné
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1730.JPG 
Zobrazení: 132 
Velikost: 1.19 MB 
ID: 23928   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fsdfgsdfg.jpg 
Zobrazení: 133 
Velikost: 328.9 KB 
ID: 23929  
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 20-12-2011 v 17:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SkyVessel
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    172

    Jo díky... když jsem to četl, ještě tam nebyl edit... OK - nechtěl bych se v tom zase hrabat... Naposledy jsem si urval kondík na grafice
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zvuk přes HDMI a sluchátka
    Od Pickwick v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2013, 13:39
  2. Zvuk přes HDMI
    Od Dejv007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-09-2013, 06:35
  3. zvuk přes hdmi
    Od Vondraxer v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2012, 10:35
  4. Zvuk z HDMI - formáty
    Od grunwaji v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-03-2010, 15:26
  5. zvuk HDMI do TV- Nvidia a W7
    Od konecnyvopa v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2010, 12:00