Mam problém - nestartuje PC
Dobry deň mam problem s počitačom.Dnes rano som ho spustil zadal som heslo uzivatela a nacitavala sa plocha . Po načitani plochy počitač zamrzol.Tak som ho restartoval .Po restartovani sa pocitac spustil a nic sa nedialo.Svietila mi iba jedna kontrolka.Na obrazovka sa mi nič nezobrazilo akoby nebol zapnuty.Mys ani Klavesnica nefungovali.Otvoril som ho a vycistil RAM , Procesor. Ked som spustil pc svietila len jedna kontrolka a nic viac .
Prosim pomozte
Dakujem
Prosim pomozte
Dakujem
Pravděpodobně odchází (nebo už odešel) zdroj, nebo základní deska. Zkus, jak se PC bude chovat, když ho necháš delší dobu odpojený od napájení (alespoň hodinu).
Možná ano, ale rozhodně doporučuji při nejbližší příležitosti nechat zkontrolovat PC v servisu (pokud nemáš komponenty na testování).
este som zabudol napisat ze pri spusteni pc pocujem mierne kmitanie ako keby nejaky kablik alebo co(po stlaceni ,,Power" 1-2 sek vybruje),
je mozne zeby procesor pracoval len nieje napojeny s kablom k niecomu dolezitemu?
je mozne zeby procesor pracoval len nieje napojeny s kablom k niecomu dolezitemu?
Zkoušel jsi jiný disk nebo instalační cédéčko nebo bootovací flashku? Zda to z jiného zařízení startuje?
Musí se v biosu nastavit, že má boot na jiném místě, než HDD.
Musí se v biosu nastavit, že má boot na jiném místě, než HDD.
Dovod preco mi PC nesiel bol ten ze mi odysiel zdroj a kvoli nemu aj stary procesor a graficka karta.
Mam taku otazku ohladom grafickej karty.Dokupujem si nove veci do PC a medzi nimi je aj grafika ASUS ENGTX550 Ti/DI/1GD5 1 GB a zdroj i-tec PowerGamer 700w , bude mi stacit takyto zdroj na tu graficku kartu?
Mam taku otazku ohladom grafickej karty.Dokupujem si nove veci do PC a medzi nimi je aj grafika ASUS ENGTX550 Ti/DI/1GD5 1 GB a zdroj i-tec PowerGamer 700w , bude mi stacit takyto zdroj na tu graficku kartu?
Zdroj by ti stačil i nějaký cca 450-500 W (což možná i trošku přeháním), ale zrovna i-tec si nemyslím, že je nějaká kvalitní značka. Mohlo by možná stačit i něco [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Asi bych nešel do zdroje pod 1000 Kč (cca 40 Eur ?) a od nějaké aspoň trochu lepší značky.
1. Napiš PŘESNĚ co ti zůstalo a co potřebuješ dokoupit. Ta grafika neni uplně ideální, no posoudíme to podle zbytku PC.
2. Zdroj raději Seasonic OEM 400 nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. CX430 je low end CWT zdroj a seasonic má lepší návrh i součástky. Na nějakou noname 700W obludu se vykasli.
2. Zdroj raději Seasonic OEM 400 nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. CX430 je low end CWT zdroj a seasonic má lepší návrh i součástky. Na nějakou noname 700W obludu se vykasli.
Ostal mi Hard Disk CD mechanika a Nepouzitelne Ramky.Cela nova zostava:
CPU AMD FX-4100 4Core 3,6GHz , 12MB Procesor
ASUS Sabertooth 990 FX Zakl.Doska
4GB DDR3- 1600 Kingston 2x2 RAM
i-tec PowerGamer 700w ATX2.3 Zdroj
ASUS ENGTX550 Ti/DI/1GD 5 1GB Grafika
CPU AMD FX-4100 4Core 3,6GHz , 12MB Procesor
ASUS Sabertooth 990 FX Zakl.Doska
4GB DDR3- 1600 Kingston 2x2 RAM
i-tec PowerGamer 700w ATX2.3 Zdroj
ASUS ENGTX550 Ti/DI/1GD 5 1GB Grafika
Popravdě je to celé špatně.
Jaké bude primární určení PC?
Kolik hodláš investovat?
HDD a mechanika jsou SATA, či PATA?
Jaké bude primární určení PC?
Kolik hodláš investovat?
HDD a mechanika jsou SATA, či PATA?
nesom na to odbornik ale tak mi to poradili noo toto stoji tak 480€ pouzivam pc na vsetko co sa da hry internet skola ... asi kupim tento a ked bude nejaky problem tak si budem menit dokupovat atď...
ale primarne asi len Hry , internet :D
ak bi som potreboval dokupovat tak sa s vami poradim ohladom toho
ale primarne asi len Hry , internet :D
ak bi som potreboval dokupovat tak sa s vami poradim ohladom toho
Viděl bych to takto:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]