Dobrý den,
chtěl koupit tuto repro sestavu ke svému notebooku společně i s externí zvukovou kartou. S výběrm zvukovky bych potřeboval poradit, cena nejlépe do 1000,- Kč. Reproduktory používám hlavně na sledování filmů, seriálů a hudbu (rock, metal); rozměry pokoje jsou cca. 5,5m x 4m. Proto bych se chtěl zeptat, jestli je výběr reproduktorů vhodný vzhledem k tomu, k čemu je plánuju použít. Díky za odpověď.
chtěl koupit tuto repro sestavu ke svému notebooku společně i s externí zvukovou kartou. S výběrm zvukovky bych potřeboval poradit, cena nejlépe do 1000,- Kč. Reproduktory používám hlavně na sledování filmů, seriálů a hudbu (rock, metal); rozměry pokoje jsou cca. 5,5m x 4m. Proto bych se chtěl zeptat, jestli je výběr reproduktorů vhodný vzhledem k tomu, k čemu je plánuju použít. Díky za odpověď.
No podivej se, reproduktory pod 10K sou na prd. Ty Geniusy jsou pro integrovanou zvukovku rovnocenym partnerem.
IMHO, do notasu tezko zapojis 3 JAGy, takze to na 5.1 nepude, nevim, kupovat takovy bedny k notasu mi prijde jako kravina. Kdyz uz to tam budes chtit supnout, tak se extreni zvukovce stejne nevyhnes.
Jako rozumnej vyber bych nadhodil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
IMHO, do notasu tezko zapojis 3 JAGy, takze to na 5.1 nepude, nevim, kupovat takovy bedny k notasu mi prijde jako kravina. Kdyz uz to tam budes chtit supnout, tak se extreni zvukovce stejne nevyhnes.
Jako rozumnej vyber bych nadhodil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[quote=Georginek;486987]No podivej se, reproduktory pod 10K sou na prd. Ty Geniusy jsou pro integrovanou zvukovku rovnocenym partnerem.
Jako rozumnej vyber bych nadhodil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Už jsem o tom něco četl, takže s tou externí zvukovkou počítám, že ji budu muset pořídit. Spíš se mně jedná o ty reporduktory a jejich výběr. Jestli jsou vhodný k tomu, k čemu je chci použít a k rozměrům pokoje.
Jako rozumnej vyber bych nadhodil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Už jsem o tom něco četl, takže s tou externí zvukovkou počítám, že ji budu muset pořídit. Spíš se mně jedná o ty reporduktory a jejich výběr. Jestli jsou vhodný k tomu, k čemu je chci použít a k rozměrům pokoje.
Kdyžtak se dá pořídit "interní" zvukovka Creative X-Fi Xtreme Audio Notebook Soundcard: Creative Labs: Amazon.co.uk: Computers & Accessories Občas jsou na aukru za pár stovek včetně kabelů pro analog 5.1 výstup ;)
No, tak to zalezi podle vkusu. Proste na koukani na filmy mam desktop, a kdyz si pustim na notasu film, jsem spokojen se zvukem notasu, protoze kdybych zapojoval treba 5.1, stejne mam postel v rohu pokoje, tak by ten zvuk byl zkreslenej.
To opravdu zalezi, co od toho chces......Jako nerikam, ze to nejde.
To opravdu zalezi, co od toho chces......Jako nerikam, ze to nejde.