Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: 560ti Twin Frozr nebo 560Ti Hawk - Utáhne zdroj?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    16

    Čau lidi

    Mám tenhle zdroj http://interlink.tsbohemia.cz/season...m_d130520.html

    Chtěl jsem se zeptat, když v zátěži tyto grafiky berou max 388w. A mám 500W zdroj. Nejsem trochu víte kde? Ale zase kupovat novej zdroj nechci. Myslíte si, že to může utáhnout? Jestli teda bude více hučet a tak. S tím bych se smířil.

    Děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Jakej je zbytek sestavy?
    ale na 99% to pojede
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    16

    Deska: ASRock P67 Pro3
    Paměti: 2x2 GB Kingston CL9 Hyperx genesis 1600 MHz
    Procesor: i5 2500K
    Western Digital: Green Caviar 1TB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Jo, ten 500W Seasonic bude urcite stacit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    16

    Díky, to jsem potřeboval slyšet.
    Do čeho by jsi šel raději. Do Frozra nebo Hawka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Asi spis Twin Frozr, ten chladic je skoro stejny ... imho se ty 300 navic za Hawk nevyplati ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    16

    Taky jsem si říkal, když jsem na ehw četl, že se Frozr dá bez problému přetaktovat na ty stejné hodnoty co má Hawk. Dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. jakou 560Ti
    Od out_of_space v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-01-2012, 09:37
  2. GeForce: stačí X4 955 na GeForce 560ti?
    Od LEGI3 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 10-10-2011, 13:26
  3. GTX 560Ti /HD 6870 zdroj
    Od radek123 v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-09-2011, 19:10