Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vista a service pack 1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    16

    Dobrý den. Projel jsem celé forum a nic co by mi pomohlo jsem zde nenašel.

    Po nainstalování service packu 1 jsem restartoval pc a když aktualizace skočila do fáze 2/3 se restartoval pc a když se měla načíst plocha naskočila černá stránka a začalo tam naskakovat 12345-94123 a ruzně to něco dělalo a když tam bylo 31010-94123 tak vyskočila chyba a dál to nic nedělalo restartoval jsem pc že to spustím v nouzovem režimu a obnovim system ale nechce mi naskočit ani nouzoví režim.... Prosím co stím? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Takto se upgrade chová, pokud jsou poškozené systémové soubory.

    Rady, jak z toho ven, najdeš v tomto vlákně: http://social.technet.microsoft.com/...-5b7ce6745d1a/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    16

    Nejsem velmi zdatný angličtinář, tudíž jsem se nějak nedozvěděl co jsem chtěl tak kdyby mi to mohl někdo ujasnit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ve zkratce:

    • Obnov funkčnost systému pomocí originálního instalačního média (body obnovení, nebo opravnou instalací).
    • Zkontroluj souborový systém (příkaz chkdsk X: /F).
    • Zkontroluj integritu systémových souborů (sfc /scannow; vyžaduje Příkazový řádek s právy správce).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    16

    Děkuju ... jak mam pustit přikazovi řadek když nejde pustit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    ted nevim jiste jak u vist, ale neda se do nejake opravy systemu (prikazovyho radku) nabootovat z instalacniho DVD? u XP to tak fungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Houskyn Zobrazit příspěvek
    Děkuju ... jak mam pustit přikazovi řadek když nejde pustit?
    http://windows.microsoft.com/cs-CZ/w...-Windows-Vista
    Odpovídat lze po přihlášení