Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 89

Téma: Nový PC-Rada ohledně sestavy

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jen drobný komentář:

    1) ten prvně uvedený komplet PC opravdu na hry NE
    2) i3 to zvládne v pohodě (brát 2120). Je ve hrách rychlejší než 4 jádra AMD.
    3) levnější budou na jaře asi jen pevné disky, zbytek půjde nahoru kvuli posilujícímu dolaru (aspon to tak zatim vypadá, ale věštec pochopitelně nejsem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    A co tahle sestava?
    Počítačová skříň: Take Me FUNKY MidTOWER + 450W tichý zdroj
    Základní deska: ASUS P8H61-M LX REV 3.0, H61 (B3), DualDDR3-1333, SATA2, D-SUB, PCI-E
    Procesor: CPU Intel® Core i5-2400S BOX (2.5GHz, 65W,1155,VGA) nebo i5-2500 BOX /Který je lepší?/
    Paměť: DDR3 1333, 8GB
    Pevný disk: Seagate Barracuda 7200 1TB HDD 3.5'', SATA/600 NCQ
    Herní Grafická karta: MSI N560GTX-M2D1GD5
    Optická mechnaika: DVDRW/RAM vypalovací 16x16x22x22x SATA černá
    Zvuková karta: High definition Audio 5.1 (integrovaná)
    Síťová karta: 10/100 Mbit/s (integrovaná)
    Díky za odpověď.
    Naposledy upraveno uživatelem BiGBucekCz: 02-01-2012 v 11:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    No, tak zdroj ten určitě ne. Být tebou bych tohle neřešil, buďto navýšil rozpočet, nebo vzal co Ti zde radí ostatní, protože takhle seskládanej PC je tragickej. Kvalitní zdroj je základ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Tak jsem se rozhodl že bych zainvestoval do tohoto : http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010TM00112YD01
    A počkám jestli padnou ceny disků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    Jo, jestli disk(y) máš, tak to postav takhle, jejich cena je momentálně opravdu příšerná. Ještě otázka, zvládneš to sestavit sám? Jinak do košíku můžeš přihodit ještě sestavení PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Asi bych to nechal sestavit. Můžete mi prosím odkaz na to sestavení? Nikde jsem to tam nenašel. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    Záleží jestli si na to troufáš, nic těžkého na tom není. Je to takové lego pro dospělé. Jinak odkaz na sestavení je zde. Jenom nevím jestli to sestavení u alfy projde bez disku, k tomu se musí vyjádřit někdo jiný, kdo to ví.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od BiGBucekCz Zobrazit příspěvek
    Tak jsem se rozhodl že bych zainvestoval do tohoto : http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010TM00112YD01.
    Mírně bych to vylepšil - K procesor (možnost taktování) a lepší zdroj (GTX560 vyžaduje 2x 6-pin napájení; u původního se budeš patlat s redukcí).

    Citace Původně odesláno od BiGBucekCz Zobrazit příspěvek
    Asi bych to nechal sestavit. Můžete mi prosím odkaz na to sestavení? Nikde jsem to tam nenašel. Díky.
    Citace Původně odesláno od AndrewCZ Zobrazit příspěvek
    Jinak odkaz na sestavení je zde.
    Např. CZC nabízí sestavení zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Do taktování se raději nepouštím. Co by jste tam dal za zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Staci se podivat na odkaz na kosik, co dal. Je tam ten samy, jen v 500W verzi - prave kvuli tomu konektoru navic
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    No záleží co je tazateli bližší obchod, protože když jsem naházel stejné komponenty do košíku u CZC, tak vychází levněji o 53 Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od AndrewCZ Zobrazit příspěvek
    No záleží co je tazateli bližší obchod, protože když jsem naházel stejné komponenty do košíku u CZC, tak vychází levněji o 53 Kč.
    Dobrý den, mě je to celkem jedno.Jde poslat link na ten košík u CZC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    nejde, tuto funkcionalitu ma pouze ALFA, proto se vsechny navrhy sestav odkazuji prave na alfu... Musis si vsechny komponenty najit a nahazet do kosiku sam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Ok. Už na tom pracuji. Díky.
    Naposledy upraveno uživatelem BiGBucekCz: 03-01-2012 v 17:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Ještě jeden dotaz. Ta grafika u CZC je správná tahle 1) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=91751 nebo tahle 2) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=91596 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Rada ohledně IPS
    Od Karellu v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-12-2012, 17:45
  2. GeForce: Rada ohledně 560-Ti
    Od mauficek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-01-2012, 20:24
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2011, 21:47
  4. rada ohledne reklamace
    Od wolf007 v sekci Zdroje
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 13:56