Základní deska ECS MCP78PVM-PM
Dobrý den,
v PC máme základní desku ECS MCP78PVM-PM a protože její integrovaná garafická karta NVIDIA nemá výstup DVI, který potřebujeme na propojení TV a grafika ATI CGA-928TVD, kterou máme z jiného pc tento výstup vlastní, chci se zeptat, jestli je možné ji zapojit do této základovky? Jestli je to vůbec technicky možné a jestli bude ATI fungovat?
v PC máme základní desku ECS MCP78PVM-PM a protože její integrovaná garafická karta NVIDIA nemá výstup DVI, který potřebujeme na propojení TV a grafika ATI CGA-928TVD, kterou máme z jiného pc tento výstup vlastní, chci se zeptat, jestli je možné ji zapojit do této základovky? Jestli je to vůbec technicky možné a jestli bude ATI fungovat?
Zdravím máte něco pro mně něco exotického ale ,podle toho co jsem zjistil vám to nepůjde.Na desce máte pci expres slot a ta grafika je do agp slotu takže to není technicky možné.Mám za to že možná existuje přechodka na ten výstuo int.grafiky když existuje DVI/DSUB tak myslím že by mohla existovat i obráceně.Nevím moje vyhledávací možnosti jsou omezené.Tady vám určitě někdo pomůže a poradí.Zdar a sílu.
K te desce jsem konkretne bohuzel nic nenasel, ale podle nazvu by mela mit chipset NVIDIA MCP78 , coz by znamenalo, ze bude mit slot Pcie, do ktereho AGP kartu nestrcite.
//koukam pozde :D
ale tak prece jenom ... [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
//koukam pozde :D
ale tak prece jenom ... [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]