Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s GPU Pixely

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    16

    Čau lidi, nevim jestli je to problém ale myslím že jo. Mám GPU 560Ti Twin Frozr. a kdyz se koukam v GPU-Z mám Pixel Filtrate jenom 14,4GPixel/s ale všude když se dívám na statistiky mají okolo 30!!! Co s tím? Že by byla GPU vadná?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Vlož sem screnshot okna programu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    16

    Tady to máš http://2i.cz/3c4a85af7c jen se to trochu ořízlo. Je tam napsano Pixel fillrate
    Naposledy upraveno uživatelem Tidusleonhearth: 02-01-2012 v 12:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele slate
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    86

    Problém bude v GPU-Z. Zkus starší verzi 0.5.6
    Na mé GTS 450 klesl pixel fillrate z 13 na 6
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GPUz56.gif 
Zobrazení: 78 
Velikost: 21.9 KB 
ID: 23997   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GPUz57.gif 
Zobrazení: 71 
Velikost: 22.1 KB 
ID: 23998  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ve verzi 0.5.7 byl upraven výpočet teoretické hodnoty Pixel Fillrate u architektury Fermi. Info zde.

    [SPOILER=GPU-Z - Revision History - 0.5.7] Added support for AMD Radeon HD 7970, HD 7350
    Fixed "APIC counter broken" message on AMD Fusion Graphics
    Fixed PCIe 3.0 showing up as 2.0
    Fixed fillrate calculation on Fermi architecture
    Fixed ROP count on GT 420, GT 520, HD 5450, HD 6450
    Fixed random values showing as default clocks on some NVIDIA cards
    Fixed random value showing as shader clock on NVIDIA cards without shader clock
    Added / corrected release dates for HD 3650, FirePro V4800 and V3800
    Added process size, die size, transistor count for Radeon E6760
    Added transistor count for FirePro V4900
    Improved detection for HD 5570, HD 6450A, HD 6470M[/SPOILER]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    16

    Díky, máte úplnou pravdu. Projel jsem to ve starší verzi a ukazuje se to úplně normálně
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Vadné pixely
    Od fwefw v sekci Monitory
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 15-07-2011, 16:33
  2. LCD: Vadne pixely u Samsung
    Od homi v sekci Monitory
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 10:29
  3. LCD: Jak zjistím vadné pixely?
    Od XpointCZ v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 18:40
  4. LCD: Vadný pixely
    Od sob007 v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-12-2006, 13:48