Výměna HDD v NTB
Zdravím, právě tu mám DELL Inspirion 1501 u kterého je Ko disk, jsou na něm BB. Majiteli jsem navrhl náhradu, ale nejsem si jist, vzhledem ke stáří, zda tam dát SSD 60Gb nebo raději 160Gb klasický disk? NTB má rozhraní SATAI. Majiteli je to jedno, jestli tam bude SSD nebo 2.5" HDD. Současný HDD má 60Gb a je sotva zaplněn z půlky. Za každou radu předem díky.
Edit: Ještě bych doplnil, že systém je XP Media Center Edition.
Edit: Ještě bych doplnil, že systém je XP Media Center Edition.
U starsiho nb bych sel do bazaru/Aukra:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mno tomu se majitel chce právě vyhnout. Jinak je to docela zajímavá nabídka. Na stránkách softcomu jsem našel novej disk 160Gb od WD za zhruba 1400,-. Už jsem majiteli psal, že jestli jej chce vyměnit, tak asi tenhle. Jakej názor na tohle máte Vy?
Edit: Ještě bych měl jednu technickou: Jak naklonovat z toho starého disku recovery partition a driver partition na nový disk? Jaký nástroj v HBCD nebo v live CD linuxu (mám SLAX)? Když jsem v HBCD zkoušel Acronis, tak ten hodil chybu kvůli BB na systémovém oddílu a odmítl pracovat s ostatníma partišnama. Ostatní partišny jsou ok. Předem díky
Edit: Ještě bych měl jednu technickou: Jak naklonovat z toho starého disku recovery partition a driver partition na nový disk? Jaký nástroj v HBCD nebo v live CD linuxu (mám SLAX)? Když jsem v HBCD zkoušel Acronis, tak ten hodil chybu kvůli BB na systémovém oddílu a odmítl pracovat s ostatníma partišnama. Ostatní partišny jsou ok. Předem díky
[quote=AndrewCZ]Když jsem v HBCD zkoušel Acronis, tak ten hodil chybu kvůli BB na systémovém oddílu[/quote]
Zkus volbu Ignore bad sectors - zdroj.
Zkus volbu Ignore bad sectors - zdroj.