Zdravím,
mám menší problém, dostal jsem ban na jednom nejmenovaném herním serveru a potřeboval bych změnit IP adresu.
Poskytovatele mam UPC s dynamickou IP, ale nevím jak jí změnit.
Díky za radu.
Zdravím,
mám menší problém, dostal jsem ban na jednom nejmenovaném herním serveru a potřeboval bych změnit IP adresu.
Poskytovatele mam UPC s dynamickou IP, ale nevím jak jí změnit.
Díky za radu.
Rada - chovat se tak, aby jsi nedostal BAN.
Zcela jistě jsi porušil pravidla herního serveru, takže by jsme ti radili, jak obejít pravidla/podvádět - což je v rozporu s pravidly tohoto fóra.
Btw tímto dotazem jsi porušil i pravidla tohoto diskuzního fóra a může tě potkat postih. Stejně tak všechny, kteří by ti chtěli poradit.
Původně odesláno od Pravidla
Naposledy upraveno uživatelem mech13: 16-01-2012 v 18:23
mezi nami devcatyPůvodně odesláno od mech13
- ta dynamicka adresa od UPC zase tak dynamicka neni
Pokud je BAN neoprávněný tak není nic jednoduššího, než se na správce obrátit a situaci mu vysvětlit. Zcela jistě neoprávněný BAN zruší.Původně odesláno od Wikipedie
Ne, nemusel... Ale jelikož už víme, že to je kvůli BANu, tak nebudeme porušovat další a další pravidla...nemusel jsem k tomu psát důvod.
Dostal jsem ban za to, že jsem hrál se spoluhráčem ligu, který během zápasu používal cheaty (wallhack) aniž by o tom spoluhráči veděli. Tímto admin vyhodil klan z ligy a potrestal všechny hráče, kteří hráli s dotyčným. Dotyčný to má cca na 1 rok, zbytek na 3 měsíce. Toto mi opravdu nepřijde jako oprávněný BAN.
Kontaktování admina nic nevyřeší, v dnešní době standartní postup.
No nic, zkusím to jinde, snad tam nebudou arogantní lidé jak zde.
PEACE
Mě to jako oprávněný BAN příjde, jen bych nesouhlasil s délkou BANu pro spoluhráče... Ale to už je rozhodnutí daného serveru, ne moje ani tvoje. Při registraci jsi musel s těmi pravidly souhlasit. Zcela jistě k takové délce trestu měli své důvody. Já se v této oblasti nepohybuju, tak nesoudím. Ale určitě chápeš můj postoj k obcházení pravidel pomocí dalšího obcházení pravidel.Původně odesláno od 4FEAR
V podstatě sis sám odpověděl:
Nevím, co bych k tomu mohl dodat... Snad jen pro příště popřát více štěstí při výběru spoluhráčů.Kontaktování admina nic nevyřeší, v dnešní době standartní postup.
Kdyby se každému podvedenému jen tak hned vrátilo o co přišel, tak se z neopatrnosti nechá co nevidět podvést znova/bude se nechávat podvést neustále a záměrně...
PEACE
EDIT: máš tři možosti - počkat, podvodem se tam dostat zpět, nebo dostatečně velkému počtu uživatelů onoho serveru vysvětlit nepřiměřenost trestu a společně naléhat na adminy, aby změnili pravidla.
Naposledy upraveno uživatelem mech13: 16-01-2012 v 20:42
Každopádně jak už napsal zsdx, tak ta adresa není fakticky dynamická. Řekl bych spíš sekvenčně statická. Mění se jen občas, když dělaj nějaký přepojování na ústředně (alespoň tak to funguje s dynamickou IP u O2). Za uplně statickou se pak připlácí.
Můžeš zkusit odpojit / restartovat router, ale šance je podle mě mizivá. Možná změnit MAC adresu? (to je spíš otázka na ostatní). Každopádně to imho nebude uplně jednoduchý a samotný UPC se na tebe z vysoka vykašle, aby ti IP měnili (je to pro ně práce navíc).
Staci zmenit MAC a restarnout modem.
Nebo nechat modem vypnuty vice nez 6h.
A klid, BAN na hernich serverech je nejen na IP, ale i na cislo licence a na HW checksum a jeste jsou 2 fajn figle, takže dobryho admina serveru tim neosali.