ie a firefox nejde zvuk
zdravím všechny mám takový problém v aplikacích internet explorer a firefox nejde při jakémkoliv videu zvuk a to ani do repro tak ani do sluchátek,jinak zbytek programů a her v pc bez problémů.
s tímto jsem se ještě nesetkal?!
máte někdo nějaké nápady?
dosud provedeno-restart,uninstal flashe a instal flashe,spouštění v nouzovém režimu,odinstalování ovladačů zvuku a jeich reinstal a nic
díky všem
s tímto jsem se ještě nesetkal?!
máte někdo nějaké nápady?
dosud provedeno-restart,uninstal flashe a instal flashe,spouštění v nouzovém režimu,odinstalování ovladačů zvuku a jeich reinstal a nic
díky všem
[quote=Richmond;490595]Nemáš nějaký bod obnovení z předchozího (funkčního) stavu?[/quote]
ted to jdu skusit tak pět minutek jo?
tak nepomohlo co dál?dík
ted to jdu skusit tak pět minutek jo?
tak nepomohlo co dál?dík
tak nepomohlo ani návrat o týden,jinak zkusil jsem ještě aktivovat na youtube html5 taky nic zvuk pořád nejde,a ještě takový detail internet explorer jsem nepoužíval tak měsíc a přesto nejde zvuk ani v něm
[quote=Deee-aN;490614]Nemůže do toho hrabat antivir nebo nějaký doplněk?:notsure[/quote]
s antivirem to šlo do tedka (microsoft essential security)bez problému,odinstaloval jsem všechny doplnky(dva)restartoval jsem modem atd,když kliknu na směšovač hlasitosti tak posuvník pod ikonou firefoxu nebo IE nereaguje ,tak mě napadá nemůže to být tím že jsem na youtube klknul na "aktivace experimentální verzi HTML5" nevím to jistě ale i po kliknutí na deaktivaci žádná změna,nemohlo to někde v pc zůstat?
s antivirem to šlo do tedka (microsoft essential security)bez problému,odinstaloval jsem všechny doplnky(dva)restartoval jsem modem atd,když kliknu na směšovač hlasitosti tak posuvník pod ikonou firefoxu nebo IE nereaguje ,tak mě napadá nemůže to být tím že jsem na youtube klknul na "aktivace experimentální verzi HTML5" nevím to jistě ale i po kliknutí na deaktivaci žádná změna,nemohlo to někde v pc zůstat?
[quote=VencaX;490615]Nemáš nějakým úplným omylem v nastavení zvuku u těchhle konkrétních aplikací?[/quote]
co tím myslíš?
co tím myslíš?
[quote=hugostieglitz;490594]zdravím všechny mám takový problém v aplikacích internet explorer a firefox nejde při jakémkoliv videu zvuk[/quote]
http://kb.mozillazine.org/Macromedia_flash#Flash_audio_not_working_-_Windows
http://kb.mozillazine.org/Macromedia_flash#Flash_audio_not_working_-_Windows
[quote=r34ktor;490622]http://kb.mozillazine.org/Macromedia_flash#Flash_audio_not_working_-_Windows[/quote]
jestli je tohle ono tak vůbec nemám v registru tuto hodnotu
Flash audio can also fail in Internet Explorer as well as Firefox and other Mozilla browsers if your Windows audio driver is outdated, if the default device for sound playback does not match the installed audio card, or if the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 is missing an entry for "WaveMapper" (value data "msacm32.drv"). [43] For more information, see Flash Player audio failure on Windows
co s tím, mám ten klíč vytvořit?
jestli je tohle ono tak vůbec nemám v registru tuto hodnotu
Flash audio can also fail in Internet Explorer as well as Firefox and other Mozilla browsers if your Windows audio driver is outdated, if the default device for sound playback does not match the installed audio card, or if the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 is missing an entry for "WaveMapper" (value data "msacm32.drv"). [43] For more information, see Flash Player audio failure on Windows
co s tím, mám ten klíč vytvořit?
[quote=hugostieglitz;490627]co s tím, mám ten klíč vytvořit?[/quote]
Ano. Vytvořit a restartovat PC (pro jistotu).
Ano. Vytvořit a restartovat PC (pro jistotu).
[quote=hugostieglitz;490619]co tím myslíš?[/quote]
Sorry, nedopsal jsem myšlenku - jestli u těch konkrétních aplikací nemáš hlasitost na 0 (tu potom hlavní hlasitost neovlivní). Klikni na ikonku zvuku a dej směšovač. Občas jsou podobné problémy zbůsobené i takovými banalitami a uživatel nemá tušení...
Sorry, nedopsal jsem myšlenku - jestli u těch konkrétních aplikací nemáš hlasitost na 0 (tu potom hlavní hlasitost neovlivní). Klikni na ikonku zvuku a dej směšovač. Občas jsou podobné problémy zbůsobené i takovými banalitami a uživatel nemá tušení...
problém vyřešen byla to chybějící hodnota registru díky moc a r34ktor-ovi posílám rb díky
ps-pro r34ktor- nemůžu ti přidat reputaci neb mi to píše že musím ohodnotit nejprve další uživatele tak hned jak to bude možné tak přidám,takže zatím veliké díky a hezkou neděli
ps-pro r34ktor- nemůžu ti přidat reputaci neb mi to píše že musím ohodnotit nejprve další uživatele tak hned jak to bude možné tak přidám,takže zatím veliké díky a hezkou neděli
Ok, vyřešeno, ale pochopil někdo jak k tomu vůbec došlo? Četl jsem zběžně ten help od MS, ale ta příčina mi neni jasná..
[quote=speedsnail;490647]pochopil někdo jak k tomu vůbec došlo? Četl jsem zběžně ten help od MS, ale ta příčina mi neni jasná..[/quote]
Klíč z registru mohl nekorektně smazal nějaký nainstalovaný/odinstalovaný program. Také může jít o dílo neuváženě použitého "čističe" systému.
Klíč z registru mohl nekorektně smazal nějaký nainstalovaný/odinstalovaný program. Také může jít o dílo neuváženě použitého "čističe" systému.
[quote=r34ktor;490664]Klíč z registru mohl nekorektně smazal nějaký nainstalovaný/odinstalovaný program. Také může jít o dílo neuváženě použitého "čističe" systému.[/quote]
Myslím že za to může odinstalování Asio4all který se mi nainstaloval splou s fl studio 10 a který jsem se rozhodl odstranit pomocí ccleaneru(uninstal+register clean)
PS-vždy si před inst.či odinst.zálohuji registr avšak i po opětovném obnovení se tam ta hodnota nevrátila?!musel jsem ji zadat ručofučo jak je to možné?
Myslím že za to může odinstalování Asio4all který se mi nainstaloval splou s fl studio 10 a který jsem se rozhodl odstranit pomocí ccleaneru(uninstal+register clean)
PS-vždy si před inst.či odinst.zálohuji registr avšak i po opětovném obnovení se tam ta hodnota nevrátila?!musel jsem ji zadat ručofučo jak je to možné?