Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Správce úloh ukazuje špatně pamet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    16

    Dobrý den,

    tak opět já, omlouvám se za to..

    Chtěl bych se zeptat, proč mi správce úloh ukazuje místo 4096 3326mb pameti? Mám 64bit windows 7

    http://img17.imageshack.us/img17/8561/ramli.png
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    To může mít více příčin.

    Jaká je kompletní konfigurace tvého PC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    To může mít více příčin.

    Jaká je kompletní konfigurace tvého PC?
    Amd Phenom ii x4 960t
    MB ASUS M5A78L/USB3
    VGA ATI Gigabyte HD 6850, 1GB DDR5
    RAM Kingston HyperX Blu 4GB 1600MHz DDR3 CL9
    zdroj evolve 500w

    řekl bych, že to bude grafikou, ta mi ukazuje o tu část víc.. ale nevím jak zamezit sdílení interní paměti

    cpu z
    http://img543.imageshack.us/img543/9206/ram1.png
    Naposledy upraveno uživatelem panhlava: 22-01-2012 v 07:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nemáš náhodou povolenou i interní GK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Nemáš náhodou povolenou i interní GK?
    To je klidně možné, bohužel nevím jak se povoluje/vypíná, dřív jsem to uměl, tak před 10 lety.

    Vyřešeno, msconfig, bylo tam zaškrtnuto maximální pamet a dole číslo 0, ale kdo, kdy a jak to tam nastavil nemám tušení, protože předtím jsem měl normálne 4096
    Naposledy upraveno uživatelem panhlava: 22-01-2012 v 07:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Povoluje se v BIOSu (Hybrid Crossfire > Enabled). Byla by vidět i ve Správci zařízení mezi grafickými adaptéry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    16

    děkuji za radu, jak říkám, integrovanou agp to nebylo. Vyřešil jsem to přes ten msconfig
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Čárls
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    179

    Citace Původně odesláno od panhlava Zobrazit příspěvek
    děkuji za radu, jak říkám, integrovanou agp to nebylo. Vyřešil jsem to přes ten msconfig
    Jen by mě zajímalo co máš za system jestli 32 bitový nebo 64 bitový
    Pokud 32 bitový ten dokáže adresovat jen tak jak ti to ukazuje Pokud se jedná o paměť!! ale to ty nemáš
    To co píšeš je strankovací soubor neboli místo na disku
    Naposledy upraveno uživatelem Čárls: 08-04-2012 v 11:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Čárls Zobrazit příspěvek
    Jen by mě zajímalo co máš za system jestli 32 bitový nebo 64 bitový
    Pokud 32 bitový ten dokáže adresovat jen tak jak ti to ukazuje Pokud se jedná o paměť!! ale to ty nemáš
    To co píšeš je strankovací soubor neboli místo na disku
    Má 64bit windows 7. Stačí číst
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Čárls
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    179

    Jj už vidím přehlíd sem
    zajíma mě kolik mu ukazuje zde v Systém zda ukazuje správně

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nejsem si jist, zda ti po třech měsících odpoví (zvlášť, když tu od svého posledního příspěvku nebyl).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Spravce uloh
    Od kalda555 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2011, 13:08
  2. Windows 7: Spuštění úlohy plánovačem úloh
    Od |Mio| v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 22:16
  3. Webové prohlížeče: správce úloh
    Od bedane v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:56
  4. na E8200 cpuz v.1.44.2 ukazuje špatně multiplier x6 misto x8
    Od fps v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 23:43
  5. Správce systému Vám zakázal správce systému:)
    Od aldafallout v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-03-2007, 23:03