TeamViewer
Podařilo se mi rozchodit spojení pomoci TeamViewru. Problém je v tom, že se spojení naváže, naskočí lišta, ale obrazovka je černá.
Už nevím co s tím? nenapadá Vás něco?
Už nevím co s tím? nenapadá Vás něco?
Tobě se tak zavděčit. U toho programu spolupracují obě zařízení. Nenapsal jsi, kde je černá obrazovka. Z vlastní zkušenosti vím, že jedna z feature (najdi ve slovníku) programu je vypnutí obrazovky hostujícího PC. Ale dobře. Myslím, že jsi zkušený dost na to, aby sis poradil sám. Mám ještě pár nápadů, ale ode mne je asi číst nechceš.
Och chytrý chlapče, takto jsi mněl reagovat hned na mojí otázku (kde je černá obrazovka) a ne se snažit oslnit plky. Je to feature, mnělo by to jit nastavit.
To je ale problém stále většího okruhu lidí, že se snaží reagovat, být in, být první a plácat nic neříkající plky. Pak když jsou usazeni snaží se zesměšňovat, staví se do role ukřivděného vypálí kaťuše a odchází středem. Máš zde dobré rady, ale tímto jsi jako odborník u mně skončil.
Jinak problém přestal být problémem poté, co byly nahrazeny mediakonvertory a trasa po metalice za optickou při zachování veškeré konfigurace aktivních HW prvků.
Zcela nepochopitelné, ale rozběhlo se to k plné spokojenosti. Bádat nad tím nemám čas. V pondělí padne důvod používat tuto aplikaci.
To je ale problém stále většího okruhu lidí, že se snaží reagovat, být in, být první a plácat nic neříkající plky. Pak když jsou usazeni snaží se zesměšňovat, staví se do role ukřivděného vypálí kaťuše a odchází středem. Máš zde dobré rady, ale tímto jsi jako odborník u mně skončil.
Jinak problém přestal být problémem poté, co byly nahrazeny mediakonvertory a trasa po metalice za optickou při zachování veškeré konfigurace aktivních HW prvků.
Zcela nepochopitelné, ale rozběhlo se to k plné spokojenosti. Bádat nad tím nemám čas. V pondělí padne důvod používat tuto aplikaci.