minimálně rok mám logitech media cordless desktop, multimedíální tlačítka jsou perfektní
A4
Genius
Logitech
Microsoft
Razer
Jinou
minimálně rok mám logitech media cordless desktop, multimedíální tlačítka jsou perfektní
Razer deathadder a podlozka razer eXactmat a je to vyborna kombinace
Ie 3.0 .-)
už několik let v práci Samsung SMOP500WX bez podložky
Já velký nároky na myš nemam.. Měl jsem Genius NetScroll Optical, ale když odešla, koupil jsem Trust GM-4200. Každej si řekne "Trust to ti dýl jak rok nevydrží" ale už druhým rokem pracuje bez problémů.
No, ja pouzivam na notebooku touchpad (mimochodem jsem na nem dohral CoD 4), ale ted nejakeho hlodavce prece jen shanim
A u desktopu mam MX Revolution ... spokojenost nejvetsi.
Přes Razer Diamondback (skončil pak v kanceláři) a Deathadder (ten z kanceláře vytlačil DB)jsem se dostal k Logitech G9.
Šel jsem do ní trochu s obavami - přeci jenom DA mi k ruce doslova přirostl - ale zatím jsem nenarazil na nic, co by mi na ní vadilo.
Byť je designově úplně jiná, pohodlnost je s Deathadderem srovnatelná. Senzor je perfektní, tlačítka jsou hlučnější, ale to není nic co by člověka při práci s ní omezovalo, kolečko mě nerozčiluje tak jak jsem si po několika hodinách s VX Revolution v ruce myslel že mě rozčilovat bude.Stejně jako DA perfektní zpracování. Teflony taky super.
Snad bude dost trvanlivá a to nadšení mi vydrží![]()
samsung SMOP5000WX pres PS2, spokojenost, mam ji snad 5 let
Dost dlouho jsem mel A4Tech Office 8K, ted MS Natural Laser Mouse 6000.
V praci nejakou obycejnou od desktopu Dell.
Edit: U notebooku nejakeho obycejneho logitecha
Ja momentalne frcim na Delux M-610 Laser 2000cpi s maximalnou spokojnostou.
Predtym som mal MS a Cherry
![]()
Už vyše roka Logitech G9. Som s ním nadmieru spokojný a nemenil by som.
Ze začátku se měl myš od Samsung, taková malinkatá a teď používám A4tech X-750BFa zatím sem s ní spokojen.
Microsoft Wheel Mouse Optical. Měl sem ji uz i k minulemu PC a koupil sem si ji znova je perfektni![]()
Já ted vlastním ACUTAKE FIRE-O-MOUSE 3D a jsem nadmíru spokojen.