na kompe nejaku Geniusku, na booku momentalne DELL BT
A4
Genius
Logitech
Microsoft
Razer
Jinou
na kompe nejaku Geniusku, na booku momentalne DELL BT
Teď používám Genius Ergo 555 Laser
Nyní mám Trust Laser Mouse Carbon Edition 1600dpi.
Já mám teď konečně novou Razer Lachesis Blue 4000 dpi.
bezdrátovou MX620,nádherně padne do ruky![]()
A4TECh X-708
A spokojenost....
Razer Copperhead Anarchy Red
Musel jsem si na ní trochu zvyknout, ale teď jsem spokojen.
![]()
mamca ted dostala Logitech LX3 a celkem si ji pochvaluje, je mensi a dobre se ji drzi. V setpointu jdou dobre nastavit vsechny jeji funkce.![]()
Razer Lachesis (red) - jsem s ní nadmíru spokojen a nedá se vůbec srovnávat s jakoukoli jinou myší! U mě bezkonkurenční!![]()
IntelliMouse Optical - sice nemá ideální senzor, ale slouží mi od té doby, co to byla ještě horká a pěkně drahá novinka. MS myši umí výborně.
Dobry den, mate prosim nekdo tuto krysu docela rad bych vedel jaka je jestli mam zvazit jeji koupi: http://www.alza.cz/roccat-kone-gaming-mouse-d104317.htm
co jsem selskym rozumem vycetl z cisel a koukal na ergonomii tak to bude celkem zajimavy kousek.
No v soucasne dobe mam Logitech G5 Laser, predtim tez od Logitch MX518 - obe mysi si nemuzu vynachvalit
S myskou nemam velmi velke skusenosti, ale podla mna je to iba taka reklamna vecickaTotiz roccat ako finsky PG klan sa nemoze dat viac naznamost, ako ked spravi mysku, napise, aka je perfektna a potom ocakava, ze kazdy ich fanusik si ju kupi
Cital som niekolko reviews o tej myske a vobec sa mi nepozdava
Proste Razer, Logitech, Microsoft, SteelSeries maju otestovane, kvalitne senzory, ktore uz vsetci poznaju
Navyse sa naozaj niekolko ludi stazovalo na tvar mysi, ze nevedia pouzivat tie pridavne tlacitka lebo sa im tam nejako blbo krci palec a podobne zalezitosti
Preto odporucam nejaku inu mysku, kvalitnejsiu a za lacnejsi peniaz
Napriklad Microsoft Habu -> http://www.progamingshop.sk/microsof...pi-p-4204.html
Alebo, ak nemas problem s financiami tak si mozes nejaky cas pockat na novinku - Razer Mamba, bezdrotovu 5600DPi mysku![]()
Já mám Razer DeathAdder a jsem s ní spokojen, pohodlná do ruky, prostě super, podložka Razer eXactMat (strana speed), v budoucnu chci skusit všechy myšky od Razeru a která bude nej, tak tu si pak koupím a budu si jí kupovat furt![]()