Ja pouzivam Genius GM-03022P, zatial mi staci
A4
Genius
Logitech
Microsoft
Razer
Jinou
Ja pouzivam Genius GM-03022P, zatial mi staci
já mám A4 R7 PoWeR Saver - bezdrátovka... šlape bez chybičky
Mam uz dva roky Razer Diamondback s podlozkou exactmat a som velmi spokojny, doporucujem to kazdemu.
Tato mys aj podlozka si dlhodobo drzia cenu ... stale su kvalitne.![]()
Razer Copperhead. Predtim klasiku geniusku za 100![]()
uzgorod: to je přesně můj případ... taky vlastní myšku genius a chci se plácnout přes kapsu a koupit razerku. Drží se dobře? Není moc těžká? Jak se s ní pracuje? Byly by nějaké osobní poznatky ať nekoupím něco co mi nebude vyhovovat?![]()
Používám myšku A4tech XL-750BF a jsem spokojen. Na ty widle mi to stačí, na to občasné hraní tak, takže nepotřebuji koupit Razer a koukat na něj![]()
já osobně mám A4tech X750-F a Genius Ergo 525
zatímco na A4tech se mi líbí to triple tlačítko a dobré možnosti přepínání DPI
tak u Geniusu je prima ergonomie jen by mohla být trošku větší (ale to i a4tech) a kvalita Laseru....
práce je s ní výtečná (hlavně při delší době ...u A4tech mě bolí ruka tak po 4 hodinách u geniusu ani po 10...)
pokud by existovala o 10% větší Genius Ergo s triple tlačítkem a s možnosti nastavení DPI jako u A4tech
tak bych neváhal a koupil si hned tři![]()
Tak tu Ergo myškou mám také (je to celý set Genius ErgoMedia R710 akorát ta tvá je s ocáskem) a myš je nejhorší krám, co jsem kdy držel v ruce. Funkce přiřazené tlačítkům se spouští sama (zvláště 3 na boku myši), citlivost je skoro nulová. A ještě občas BSOD s chybou ovladačů pro set. No prostě Genius, co by člověk od něj mohl čekat. proto jsem pořídil A4tech XL-750BF se kterou jsem spokojen nad míru.
Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 12-04-2009 v 23:15
mám Logitech RX 300 a na práci ve windowsech je úplně skvělá, už jsem ji objednával k několika počítačům a všichni ji chválili, také s ní hraju, protože jinou nemám, ale na to už nestačí
Osobně používám na PC Logitech G5, na notebooku používám Microsoft wheel mouse optical. Ani na jednu myš si nemohu stěžovat.
Poznate v Cechach znacku Delux? Vyrobca skriniek, klavesnic, mysiek, kamier ... Mam od nich laserovu DLM-610L a pre moju potrebu mi bohate staci. Prijemny povrch, 5 tlacitiek, teflonove sklznice...
/OT davajte bacha na ich zdrojeotrasne
Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 13-04-2009 v 14:11
Proč je pořád na začátku ve statistice Razor místo Razer?![]()
Prvního myšáka už nemám tak ani nevím co to bylo, následoval Genius s kuličkou, který ještě žije - nedávno jsem ho použil (ve virtuálním pc jsem měl problém s načtením USB ve W7), první bezdrát v setu s klávesnicí Chicony (byl u prvního nového počítače). Dneska Logitech MX620 s absolutní spokojeností. Na druhém compu A4 Tech X6-70D (byla doporučena prodavačem v Alfě) a manželka je s ní spokojena a já vlastně taky, no a klukům jsem koupil na seznámení s počítačem Genius Ergo 300 taky ještě žije i když o její ocásek se občas bojím...
V práci jsou Genius v jednoduchém provedení s optikou a je to děs - chybí mi tlačítka navíc.
Používám původní Logitech přebrandovaný Asusem, která se dodávala s notebookem.