MX518 super hlodavec![]()
A4
Genius
Logitech
Microsoft
Razer
Jinou
MX518 super hlodavec![]()
1,5 roku používám Logitech MX 1000. Max. spokojenost
Cca 14 dní novou MX518 (velká spokojenost, hlavně co se klikaní týče, předchozí byla hrůza) + celkem dobrou podložku, jenž jsem dostal ke casu (je i protiskluzová a má tvrdší povrch - opravdu perfektní)
Předtím snad 2 roky MS IntelliMouse 4.0A, z počátku celkem dobrá, po půl roce se začala vyklikávat, po roce to bylo ještě horší a po jeden a půl roce jsem do ní musel denně mlátit, aby aspoň na 3. pokus klikla, jinak kolečko, snímání, pohyb byly celkem v pohodě
V práci mám Genius Netscroll za 111Kč, je tam už hodně dlouho a úplně bez problémů, nevyklikaná, jezdím jen po strakatém stole a je to OK
Jinak doma ještě u noťasu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34985 , sice je malá a docela jsem si s ní zvykl![]()
já používám tuto sice není nejlepší ale mně stačí Genius NetScroll+ Eye a moje vysňěná je logitech G5,ale nevím jestli se do ní vyplatí jít...
Logitech G5 je parádní, teda hlavně na hry jenom ta cena není moc pěkná.
Nejvíc používám Logitech MX900 Bluetooth optical ...mám jí už asi dva roky a apsolutní spokejonost + mám zapojenou ještě clasiku Genius NetSroll+ co kní dodat, když se hodnotí kavalitaXcena tak tadla je nej.... dvě myši mám protože s geniskou hraju Q3(nak sem si nemoch odviknout :-) ) a někdy se hodí když jednou začas zapomenu na noc dát nabít bezdrátovou.....
Tak mám novou myš A4Tech X-750 F. Sice nemám podložku a na mém dřevěném stole je při max. rychlosti a 2500 DPI nepoužitelná, ale rozhodně jsem spokojenější, než se svou starou Logitech "standart".![]()
Genius NetScroll EYE P/S2 za pár korun![]()
Pouzivam MS Wireless IntelliMouse Explorer- cierna koza takze aj cez horuce dni sa myska nesmyka a clovek ked ju drzi ma velmi prijemny pocit. Rozmyslal som na produktom od dalsieho vyborneho vyrobcu Logitec, ale ten vyraba mysky s hrozne klenutym chrbtom a pre mensie ruky to nie je prilis vhodne. Pracujem s grafikou a som velmi spokojny. Hry hravam velmi zriedkavo ale nemal som snou problemy. Pod nou mam podlozku HAMA za 400Sk aby sa neopotrebovali teflonove bezce a tym neznizila plynulost pohybu mysky. Original baterky dodavane s miskou Energizer vydrzali 9 mesiacov a to pracujem okolo 5 hodin denne! Obycajne najlacnejsie baterky v nej vydrzia cca 3-4 mesiace.
http://www.microsoft.com/cze/hardwar...s.aspx?pid=002
Naposledy upraveno uživatelem daenis: 07-08-2006 v 07:27
Tak už mi podruhé odešlo levé tlačítko u Microsoft InteliExplorer 4.0A...takže jsem si trochu připlatil a pořídil Razer Krait...zatím naprostá spokojenost! :-)
Ještě z předprodeje mám Logitech MX500 a jsem maximálně spokojen.
Mysi jsem vystridal opravdu hodne (snad me za tuto vetu nenapadne nejaky ochrance prirody) - od noname pres Genius, A4, Logitech, atd. - a v soucasny dobe pouzivam Razor Diamondback Plasma LE. Az na to, ze z ni mizi napisy na "brisku", tak jsem spokojeny a hodne spatne se potom kazdej den zvyka v praci na OEM mysi (zn. Logitech nebo Microsoft).
Tak se dívám, že je tady dost přeLogitechováno a přeRazerováno.
Já mám A4 X710F, není to ultra gamingová myš, ale já to tak neřeším a za ty peníze jsem spokojen![]()
.
heh, mám tu samou a ten nápis se taky (zřejmě potem) vygumovalPůvodně odesláno od tequilla
. Akorát teda z něj zbylo jen to "k" na konci, tak to se teď snažím dogumovat
. Rozdíl v kvalitě snímání myší jsem nikdy nepozoroval (od nejlevnějších po nejdražší modely), akorát tahle neustřeluje. Ale zase má rozpačitou ergonomii... mám velkou ruku
![]()
ze ty hravas diablo?Původně odesláno od GeniusV
ja mam na mysi stesti, jeste sem zadnou neodrovnal.
dlouho sem mel MS intelimouse, presel sem na MS wheel mouse optical a maximalni spokojenost. mam rad velky mysi co vyplnijo dlan, tak ji taham i k NB. nechapu jak nekdo muze delat s tema miniaturnima mrzakama co jsou "k noutebooku"... neni nad velkou pohodlnou mys. na mysi od MS co sem mel nedam dopustit