Po trech dnech se to maze skutecne rychle, me to trvalo tri tydnyPůvodně odesláno od Smeli
Ale je to nastesti jedina vec, kterou muzu svymu Diamondbacku vytknout.
A4
Genius
Logitech
Microsoft
Razer
Jinou
Po trech dnech se to maze skutecne rychle, me to trvalo tri tydnyPůvodně odesláno od Smeli
Ale je to nastesti jedina vec, kterou muzu svymu Diamondbacku vytknout.
nápis na diamondbacku je prostě temporary
mě teda ještě naskočily pupínky na tý gumě na boku... podivné![]()
Mam presne ten isty problem s tou istou mysou v praci. Malicek mi len tak visi a nema sa kde opriet. To je asi najhorsia mys od Logitechu. Oproti tomu doma G5 je uzasna. Radost s nou pracovat.Původně odesláno od eraser
Ja mám doma staručkú MX300, ktorá má podobný tvar, no takéto neduhy som pri jej používaní nespozoroval.
Kolega má výbornú myšku od Logitech-u, neviem presne názov, no je vypuklá a ergonomická, ruka na nu sadne jak uliata.
mam ted MX518 a G5
jedna lepšia než druhá, ja mam zase dvojicuPůvodně odesláno od aldafallout
Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 (desktop) a Microsoft Wheel Mouse Optical (notebook). Ale tymto logitecham sa to nevyrovna![]()
To je hodne subjektivni... Nekomu sedne Logitech nekomu zase Microsoft... Ja zkousel G5 i MX518 a hodil bych je z okna asi casemPůvodně odesláno od Frog
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0A mi padne do ruky jako by byla delana na miru
Ted jsem si koupil novou klavesnici a zase Microsoft nezklamal
Uz mam ale nutkani vymenit i mys a ted to vypada ze Microsoft Habu je to prave
Ale jeste pockam. Sice ma moje myska uz asi 4,5 roku ale porad je jako nova
![]()
ja bych svou wheel mouse optical nedal z rukyPůvodně odesláno od first.indian
sice uz ma 4 roky nebo jak dlouho, ale tak spokojene sem byl naposledy snad jenom po prechodu z takove te obycejne microsofti COM na intelimouse
ani mys za 1600 me nepresvedcila abych ji vymenil
uz zacinam uvazovat o tom ze ju rozeberu a vyberu bordel... kdyz sem nedavno rypnul spendlikem do spary tak sem se zdesil... a to vypada porad jak nova![]()
Původně odesláno od mech13
to jsme na tom stejne
mne se uz zadrhavalo kolecko tak jsem ji musel poprve sahnout na "střeva" a trochu ji ocistit a zase "zašít"
operace se zdarila a myska pracuje zase jako nova
![]()
Jelikoz jsem hraval cs mam mx518![]()
Jeden cas jsem mel moznost vyzkouset si snad vsechno z periferii Logitech, takze jsem si na ne zvykl a ted bych je nedal z ruky.Původně odesláno od first.indian
No, já měl nejdřív kuličkovku (ale to už je docela dávno :-D ). To byla Geniuska a teď mám optiku Samsung OMS3PB a jsem s ní plně spokojen :-D Za těch pár stokorun je výborná :-)
ja bych byl spokojen i s tou nejlevnejsi mysi (z hlediska ergonomie) protoze malokdy drzim mys pevne, obvykle si s ni hraju jak kocka s mysi![]()
spolubydla si koupil logitech VX revolution...
na muj vkus dost mala, ale kdo ma mensi tlapku tak muze dobre sedet, jinak se drzi dobre.
paradni na blbnnuti je prepinani scroolu bez zarazky: da se s nim paradne vyhratrekord mam v excelu cca 22000 odscroolovanech radku na jedno zatoceni
![]()
![]()
ale ten scrool se strasne mizerne macka a je utrpeni s nim otvirat a zavirat zalozky v prohlizeci.
taky ma paradne vyresene odkladaci prostor na usb sticker.
a je uplne naprd protoze nejezdi po CDcku a neda se chytnout za ocasek a omlatit o stul![]()
takze pro mensi tlapky a nemackace scroolu dobra volba
[OT] Ty si delas rekordy kolik ujedes radku na jedno zatoceni v excelu???Původně odesláno od mech13
[/OT]