[OT]nemeli sme co delat a jak si s tim vyhratPůvodně odesláno od BlackFrog
s maji MS wheel mouse se za 70 radku dostanu jen tezko
ale tech 22000 byl poradny pokus
[/OT]
A4
Genius
Logitech
Microsoft
Razer
Jinou
[OT]nemeli sme co delat a jak si s tim vyhratPůvodně odesláno od BlackFrog
s maji MS wheel mouse se za 70 radku dostanu jen tezko
ale tech 22000 byl poradny pokus
[/OT]
MS IE3.0 v zaloze MS IE1.1) <3 microsoft :P
Já používám sice levnou myš ale nemůžu si stěžovat nemusím mít pod ní ani podložku a snímá všechno dobře,MG LOGITECH S96 WHITE Opti - 3-tl., rol.kolečko, PS2, OEM
Mám ji taky a dal jsem za ni ani ne 500Kč. Je to super myš, jako jediný zápor vidím že se na ní hodně zanechávají otisky - musí se častěji čistit. O tom jaká je to super myška svědčí i to, že si ji sám KP vybral jako ikonu pro Periferie, a to prosím přímo na titulní straně.Původně odesláno od Nojgic
Takové pocty se dostane málokteré myši.
![]()
logitech mx 518
predtym nejaka lacna 200sk optika genius
používám Samsung Optical Wheel Mouse na PS2. Zatím slluží jakš takš, ale má někdy svoje chvíle, zkrátka prachsprostě mi při pohybu ukazatel myši někam ustřelí:-)
Tak ja pouzivam mysku Razer Krait, za ty prachy je to luxusni myska, padne do ruky jak ulita a neni vubec tezka, jen jsem udelal chybu s vyberem podlozky, ted bych si koupil jinou. Momentalne mam latkovou qiip a ted bych si poridil asi nejakou od Razeru, ale taky nejakou latkovou, plastovy a hlinikovy jsou takovy neskladny. Zkusim si k tej mysce poridit jinaci skatezz, protoze tyhle co ma jsou strasne tvrdy, takze drhnou o tu latkovou podlozku, nechaji se koupit takovy bambulovity, takze uz by se to melo odstranit, no uvidime. ;-) JInak si ji nemuzu vynachvalit a rozhodne ji vymenim, az se rozbije, coz bude doufam nikdy, jsem na ni dost opatrnej a cizi ruce mi na ni nesmeji sahnout. :-)
Tak ja som hrdým majitelom cinskej optickej bezdrotovej mysi s koliskou na nabijanie. Znacka je P-Active. Som spokojny, mys ma dobru citlivost, dosah a za 1 a pol roka som este nemusel menit baterky
tak ja jsem nahradil Razer diamondback za logitech G5
nejaky cas trvalo, nez jsem si na mysku zvykl, hlavne v nastaveni citlivosti by nejvetsi problem, tak aby to sedlo jak razer
jinak si nemuzu stezovat, je to presny, jezdi to jak ma, zadny zpozdeni a takovy veci
super je nastaveni hmotnosti(to se stejne dela jednou za cas), ale moc dobry jsou tlacitka na zmeneni citlivosti
kdyz jde bracha nebo mati na pocitac, v klidu si to prepnou a je to parada
jian ksoft je taky super
Ja som za dávnych čias používal guličkovúod geniusu
no postupom času ma omrzela tak som ju vymenil za BENQ M107 čo bola zlá voľba(tak to v niektorých prípadoch dopadne keď vám radí predajca
)
a teraz? spokojne fičím na A4-TECH X750BFa som s ňou spokojný
.
Nejdřív jsem měl klasickou geniusku s kuličkou, pak jsem měl geniusku optickou (dva kusy), následoval Trust optika 800DPI původně koupený k notebooku, k notebooku mám jako náhradní myš i Logitech mini nebo jak se jmenuje - má šíleně tenký kábl, nedávno jsem si pořídil dvě razerky-nejdřív deathaddera ale když se mi ho nepovedlo rozchodit tak jsem ho reklamoval a místo toho koupil razer krait za 800Kč, až na to že ta guma na bocích trochu smrdí je fajn, nu a nakonec se mi povedlo sehnat nového deathaddera kde jsem už asi tušil kde je chyba, aktualizoval jsem ho a nyní slouží dokonale. Deathaddera si schovávám k velkému počítači ale stejně asi neodolám novému razer lachesis. Jen tak-pro radost.
Samsung SMOP 5000WXpo letech vyměnila Dexxa Wireles Optical mouse (která už byla dost mimo, nakonec jsem ji umlátil o stůl a hodil z okna...teď je někde zahrabaná a vezmu ji na výstavku HW do školy k příležitosti 100. výročí
![]()
![]()
)
Mám relativně dlouhé (a štíhlé) prsty - asi bych mohl udělat kariéru jako klavírista nebo kapesní zloděj (bohužel, k prvému mi chybí nadání a k druhému morální kvality), takže mám rád velké myši, spíš tedy krysy. Dlouho jsem měl různé Geniusky (již od kuliček, 3-tlačitkové na COM port), teď mám Logitech MX510 a asi mi ještě dlouho vydrží.
Teď asi rok používám myš Genius Ergo 525 do USB a je perfektní, hlavně ergonomie, ale musím upozornit, že se časem setře logo.![]()