HDD nepovolí stáhnout data z crashlého notebooku
Můj notebook odešel o křemíkového nebe a proto jsem z něj chtěl stáhnout data, ale když připojím hdd k desktopu a snažím se najet na HDD a přetáhnout dokumenty, tak dostanu hlášku o tom, že nemám práva k přístupu k souborům. Existuje způsob jak se data stáhnout, aby byla funkční? Fotky, Dokumenty...
Díky
Díky
[quote=m1ch3l;493024]Můj notebook odešel o křemíkového nebe a proto jsem z něj chtěl stáhnout data, ale když připojím hdd k desktopu a snažím se najet na HDD a přetáhnout dokumenty, tak dostanu hlášku o tom, že nemám práva k přístupu k souborům. Existuje způsob jak se data stáhnout, aby byla funkční? Fotky, Dokumenty...
Díky[/quote]
Převzít vlastnictví adresářů a souborů
Díky[/quote]
Převzít vlastnictví adresářů a souborů
[quote=astec;493031]Převzít vlastnictví adresářů a souborů[/quote]
Zdravím.Pokud máš Win7 tak to jde mám to vyzkoušený.Po připojení disku s Xp to na mně vybaflo hlášku o chráněných souborech a u toho je nabídka s převzetím vlastnictví stačilo asi 2x potvrdit a dostal jsem se na data která jsem tam měl.Zdar a sílu.
Zdravím.Pokud máš Win7 tak to jde mám to vyzkoušený.Po připojení disku s Xp to na mně vybaflo hlášku o chráněných souborech a u toho je nabídka s převzetím vlastnictví stačilo asi 2x potvrdit a dostal jsem se na data která jsem tam měl.Zdar a sílu.
[quote=m1ch3l;493083]Jiný postup? převzetí nefunguje tak jak má evidentně...[/quote]
A máš tam zaškrtnuto včetně podřízených adresářů a přidělíš si poté práva????
A máš tam zaškrtnuto včetně podřízených adresářů a přidělíš si poté práva????
[quote=m1ch3l;493083]Jiný postup? převzetí nefunguje tak jak má evidentně...[/quote]
Tak to zkus z prik. radku - prikaz cacls.
Tak to zkus z prik. radku - prikaz cacls.